Gasztro
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 12. szombat

Villő ünnepli névnapját.
Holnap Antal, Anett napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Megvan az első igazi olasz minősítést szerző vidéki étterem! PDF Nyomtat Email

A miskolctapolcai Avalon Ristorante az első olyan vidéki étterem hazánkban, amely megkapta az egyik legrangosabb kulináris elismerést az Olasz Kereskedelmi Kamarától - az Ospitalitá Italiana díjat. A mai napon a 4. születésnapját ünneplő Avalon Park gasztronómiai egysége ezzel beírta magát azon nemzetközi éttermek közé, melyek méltán képviselik az eredeti olasz konyha örökségét.

Bővebben...
 
A Miskolc Város Bora verseny végeredménye PDF Nyomtat Email

Az újonnan megnyíló Avasi Bortanyán május 9-én került megrendezésre a Miskolc Város Bora verseny.

Bővebben...
 
Prémium sörökkel rajtolt el az idei sörszezon PDF Nyomtat Email

A Magyar Sörgyártók Szövetsége és a Kraft Sör Egyesület közös csapolásával hivatalosan is elindult a 2019-es sörszerzon. A sörfogyasztás reneszánszát éli hazánkban, a tavalyi éves jelentés szerint 70 000 hektoliterrel több sör fogyott tavaly az azt megelőző évhez képest.

Bővebben...
 
Lajos Mari a Nosalty kérésére végre kamerák elé állt! PDF Nyomtat Email

Húsvéti fogásokat készített a gasztroikon

Lajos Mari, a hazai gasztroforradalom egyik úttörője, a magyar Julia Child a Nosalty népszerű Nagyiprojekt című videós sorozatának húsvéti különkiadásában szerepel. A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.

Bővebben...
 
Április 12-13-án újra Bárány Napok! PDF Nyomtat Email

A tavalyi debütálást követően idén április 12-13-án újra megrendezésre kerül a Bárány Napok, melynek célja, hogy a ritkán választott bárányhúst megismertesse és megszerettesse a hazai fogyasztókkal.

Bővebben...
 
Akik nem divatból táplálkoznak mentesen PDF Nyomtat Email

Mi az a mentes táplálkozás, mely allergéneket kerülik egyre többen itthon, és hogyan lehet megoldani mindezt egészségkárosodás nélkül a hétköznapokban? A Csak a Mentes alapítói és szakértői a hazai helyzetről és személyes érintettségükről nyilatkoznak.

Bővebben...
 
Aranyesőt hozott a tavasz a Varga Pincészetnek PDF Nyomtat Email

Még egyetlen magyar pincészet se nyert 6 aranyérmet ugyanazon a rangos nemzetközi versenyen

Bővebben...
 
Magyar világsiker Amerikában PDF Nyomtat Email

- A miskolci Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselte hazánkat a világversenyen -

Bővebben...
 
A speciális értendet követőkre is figyelnek PDF Nyomtat Email

Szem előtt tartva a megváltozott fogyasztói szokásokat és a vásárlók preferenciáit a Lidl Magyarország folyamatosan bővíti laktóz- és gluténmentes termékkínálatát, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők is tudatosan és változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Bővebben...
 
50 kilométert is utazik a magyar egy jó étteremért PDF Nyomtat Email

Így választanak éttermet a magyarok

Általánosságban igaz a magyarokra, hogy messzebbre is elutaznak egy étterem miatt - derül ki egy friss kutatásból. Érdekesség, hogy a legtöbben az ismerőseik ajánlása alapján keresnek fel egy vendéglátóhelyet, és a válaszadók több mint fele hangulattól függően dönt az új és a megszokott között.

Bővebben...
 
Rekordszámú nevezés a XVIII. Országos Syngenta Borversenyen PDF Nyomtat Email

Minden eddiginél több, összesen 559 nevezés érkezett a XVIII. Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a legjobbaknak járó SynVino-díjakat ebben az évben a Bárdos és Fia Pincészet, a Béres Szőlőbirtok, a Koch Csaba Vin Art Pincészet és a badacsonyi NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet kapta.

Bővebben...
 
Európa-bajnok Kézi Sára és az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

Újabb nemzetközi elismeréssel büszkélkedhet a miskolctapolcai Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba, aki csapattársával - Kézi Sárával – aranyérmes helyezést ért el február 19-én a Riminiben megrendezésre kerülő Global Pastry Chefs Challenge semi-final elődöntőjében!

Bővebben...
 
A magas fehérjetartalmú étrendet egészségtelennek találta egy új tanulmány PDF Nyomtat Email

Ausztrál kutatók megfejthették, miért rövidíti meg az életet a magas fehérjetartalmú étrend. Eredményeik azt is alátámasztják, hogy a szénhidrátok nem feltétlenül kerülendők, ahogy sokan állítják.

Bővebben...
 
Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten PDF Nyomtat Email

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten. Az 1200 négyzetméteres területen megszervezett Mentes Feszt a glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes, egészségtudatos, tartósítószer-, íz-és állagjavítót nem tartalmazó termékek és szolgáltatások fesztiválja, ahol több mint 40 kiállító mutatkozik be.

Bővebben...
 
Folytatódhat a sikertörténet: Kurkó Zsolt Európa legjobb “külföldi japán” séf címe után a világ legjobbja címre tör! PDF Nyomtat Email

A budapesti Sushi Sei étterem séfhelyettese az európai verseny után a tokiói döntőn már az egészt kontinenst képviseli a Washoku World Challenge versenyen!

Bővebben...
 
Rekordot döntött az ünnepi receptkeresés PDF Nyomtat Email

A piacvezető gasztroportálhoz decemberben közel három millióan fordultak inspirációért

Bővebben...
 
A magyar tulajdonú Creppy Franchise System a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója között PDF Nyomtat Email

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között!

Bővebben...
 
5+1 tipp a tökéletes karácsonyi menühöz PDF Nyomtat Email

Minden családban nagy fejtörést okoz az ünnepi menü. A főzés és az előkészítés meghitt hangulata csak a reklámokban köszön vissza, a valóságban a háziasszonyok sokszor túlvásárolják magukat, nem hagynak elég időt a főzésre, és teljesen kimerülve tálalják a végeredményt. Sztana Ferenc, séf ezúttal 5+1 tippel, valamint egy gondosan összeállított menüsorral segít megkönnyíteni a karácsonyi készülődést.

Bővebben...
 
Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba! PDF Nyomtat Email

 A miskolctapolcai Avalon Ristorante csapata már számos versenyen bizonyította kiválóságát. Messze földön híres vendégszeretetük mellett, konyhaművészetük és tehetségük is egyre szélesebb körben lát napvilágot. Ezúttal Nagy Csaba cukrászra várnak világszintű kihívások, aki a luxembourgi Culinary World Cup világbajnokságon 50 nemzet versenyzőjével szállhat ringbe a magyar válogatottal!

Bővebben...
 
A karácsonyi menünk már többszáz éves PDF Nyomtat Email

Tudta-e, hogy melyik fogás miért kerül az asztalra karácsonykor? Az ünnepi menü titkai és babonái a múlt századból erednek! – derült ki a Városliget Café összeállításából, amely egyébként szintén autentikus fogással készül az ünnepekre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások