2023. 03. 23. csütörtök

Emőke
1 EUR 385 HUF
1 GBP 435 HUF

Miért olyan népszerű az automata kávéfőző?

A kávézás szerelmeseinek nem kell ecsetelni, miért olyan népszerű egy automata kávéfőző. Bár vannak, akik a hagyományos kotyogósra esküsznek, mások inkább kávékapszulás gépet használnak, a legfinomabb feketét mégiscsak egy automata darálós kávégép képes elkészíteni.

 

 

 

 

 

Mit tudnak az automata kávéfőzők?

Mindenekelőtt vizsgáljuk meg, mi jellemzi az automata kávéfőzőket! Először is az, hogy mindent képesek önállóan elvégezni, nekünk csak egy gombnyomásba kerül, hogy reggel frissen ott gőzölögjön előttünk a fekete az asztalon.

Manapság több cég is kínál automata kávéfőzőket, de a Jura kávégép lesz a legjobb választás annak, aki tökéletesre vágyik. Egy ilyen termék a premiumshop24.hu webáruházban is beszerezhető, ráadásul itt még kiegészítő eszközöket, tisztítótermékeket is vásárolhatunk hozzá.

A Jura automata kávéfőzők svájci tervezésűek, letisztult, szép dizájnnal rendelkeznek. Jól mutatnak tehát a konyhapulton, és nem foglalnak sok helyet. Ami nagy előnyük még, hogy a forradalmian új Pulse Extraction-Process (P.E.P.®) főzési technológiának köszönhetően a ristretto és az eszpresszó főzési ideje megrövidül, de mégis a megmarad a kávék maximális aromája.

Egy jó választás: a Jura E8 Pianoblack automata kávéfőző

Hogy közelebbről is látható legyen, miért olyan népszerű egy automata kávéfőző, részletesebben bemutatjuk a premiumshop24.hu webáruház egyik legkedveltebb termékét, a Jura E8 Pianoblack automata kávéfőző gépet.

Ennek a készüléknek már a kinézete is lenyűgöző, de a számos funkció még vonzóbbá teszi azok szemében, akik szeretik a frissen őrölt kávéból készült italokat. Legyen szó eszpresszóról, kapucsínóról vagy latte macchiatóról, ez a gép 1 perc alatt elkészíti!

Olyan extrákkal van felszerelve, mint a következők:

 

  • 3-féle kávéfőzési hőmérséklet
  • a kávé erőssége és a víz mennyisége minden egyes kávé elkészítésekor beállítható
  • energiatakarékos üzemmód
  • programozható kikapcsolási idő
  • 1.9 literes víztartály
  • a kávébabtartály kapacitása 280 gramm

A Jura E8 Pianoblack automata kávéfőző azok számára tökéletes választás, ahol többen vannak, és mindenki másféle kávét szeret inni. Itt a termékvariációk száma 17!

A Jura kávégép működése

Az innovatív technológiáknak köszönhetően ez a kávéfőző szinte mindent megcsinál helyettünk: tudja, kinek mi a kedvenc kávéja, és úgy készíti el, ahogy az illető a legjobban szereti. Egy intelligens algoritmus ugyanis azonosítja az egyéni választásokat, majd kijelzi, így korán reggel csak rá kell nyomnunk a megfelelő gombra, s máris fő a kávé!

A színes kijelző mutatja azt is, mikor kell tisztítani a gépet. Ez szintén egy gyors és egyszerű folyamat, nem igényel szaktudást. A program lépésről lépésre végigvezet minket a teendőkön. A tejrendszer tisztítása is elindítható egy gombnyomásra, a folyamat rövid idő alatt befejeződik.

A Jura kávéfőző gépekhez a svájci gyártmányú Chicco D’Oro szemes kávét ajánljuk, melyek szintén beszerezhetők a premiumshop24.hu webáruház oldalán./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek