2022. 01. 27. csütörtök

Angelika
1 EUR 360 HUF
1 GBP 431 HUF

Kapros spárgaleves

Hozzávalók:

 

500 g friss zöldspárga

 

kis csokor friss kapor

 

2 gerezd fokhagyma

 

2,5 dl natúrjoghurt

 

 

Elkészítés:

A spárgát megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, a fejét félretesszük. Sós vízben puhára fűzzük a szárakat, majd hozzátörjük a fokhagymát, kaprot. Ezután összeturmixoljuk, majd újraforráskor beletesszük a spárga fejét és hozzákeverjük a joghurtot, pár percig alacsony lángon főzzük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …
Zöldborsó leves
Hozzávalók: Fél kg zöldborsó,(lehet friss,fagyasztott vagy konzerv), 2-3 db sárgarépa, vagy fagyasztott zöldség, olaj nokedlihez:2-3 tojás…
Tojás leves
Hozzávalók: 1.5 liter víz 2 ek. lisz 2 ek. olaj 1 tk. csemege pirospaprika 1 vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 5-6 tk. őrölt fűszerkömény 8 tojás…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum