2023. 03. 24. péntek

Gábor, Karina
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Kapros spárgaleves

Hozzávalók:

 

500 g friss zöldspárga

 

kis csokor friss kapor

 

2 gerezd fokhagyma

 

2,5 dl natúrjoghurt

 

 

Elkészítés:

A spárgát megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, a fejét félretesszük. Sós vízben puhára fűzzük a szárakat, majd hozzátörjük a fokhagymát, kaprot. Ezután összeturmixoljuk, majd újraforráskor beletesszük a spárga fejét és hozzákeverjük a joghurtot, pár percig alacsony lángon főzzük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tárkonyos raguleves
Hozzávalók: - ½ kg hús– sertés, őz, vaddisznó, pulyka- kockára vágva - sárgarépa 4 db - fehérrépa 2 db - zöldborsó 20 dkg - gomba 15 dkg - hagy…
Brokkoli krémleves
hozzávalók: 1 fej brokkoli 1 db krumpli 2 dl tejszín 1 kanál liszt 1 csipet szerecsen dió Elkészítés: Megtisztítom és apróra darabo…
Babgulyás
Hozzávalók: 60 dkg marhahús 30 dkg szárazbab, vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, olaj, pirospaprika, répa, zeller, petrezsely…

További cikkek