2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
Virslisaláta

Virslisaláta

VirslisalátaHozzávalók:

négy pár virsli,

4 fej hagyma,

3dl tejföl,

1dl jogurt,

majonéz,

két kanál ecet,

só, bors, mustár

 

Elkészítés:

A virslit megfőzzük. Amíg hűl a virsli, a hagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk, föltesszük főni vízben és két kanál ecetben. A közben kihűlt virslit karikákra szeleteljük. Sóval, borssal, mustárral ízesített majonézes tejfölös dresszinget készítünk, majd beletesszük a leszűrt felkarikázott hagymát és a virslikarikákat. Önállóan is kitűnő, de sült húsokhoz is kiváló köret,

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sült gyümölcsök
Hozzávalók: alma, körte, szilva, barack, méz, vaj, fahéj,   Elkészítés: A félbevágott gyümölcsök magját, magházát kiszedem és a kivajazott tep…
Csőben sült karfiol - Royal Magazin recept
Hozzávalók: 1 nagy fej karfiol 15 dkg zsemlemorzsa 10 dkg vaj A besamelhez: 4 dkg vaj 2 evőkanál liszt 2 dl tej 1 csipet szerecsendió A karfiolt m…

További cikkek