2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Több százezer forintos konyhai eszközt tett tönkre Gáspár Evelin

Legrosszabb konyhai élményéről vallott a cukrásznak tanuló lány

Leginkább tortákat szeret sütni Gáspár Evelin, akiről néhány hónapja kiderült, hogy hamarosan, édesanyjával közösen cukrászdát fognak nyitni Budapesten. A családi vállalkozás pontos részleteit még nem árulták el, de Evelin az otthoni sütési kalandjairól megosztott egy titkot.

„Az egyik legrosszabb élményem a konyhában, amikor édesanyám 200 ezer forintos konyhai robotgépét tönkretettem” – idézi fel a történteket Gáspár Evelin. „Egyszerűen rosszul raktam bele a lapátot, felkapcsoltam maximális fokozatra, és ahogy elindult a keverés a lapát rögtön kitört belőle. Nem csak a konyhát takaríthattam utána, hanem egy új gépet is vehettem anyunak” – meséli a cukrásznak tanuló Evelin, aki az Ízvarázsló műsorban a főzési képességeit is megmutatta.

A főzéssel is jól boldogul, de a cukrászda az álma

„Bár a sütés sokkal közelebb áll hozzám, azért a tortillával és a különböző mártogatósokkal is elboldogultam, és nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Korábban nem dolgoztam ilyen szénhidrátcsökkentett termékekkel, de a tortilla lisztje nagyon gyorsan összeállt, a dagasztógépben is jól működött, szépen levált az edény faláról, pedig igazából csak vizet és egy kis repceolajat adtunk hozzá” – árult el némi konyhai kulisszatitkot Evelin.

Gáspár Bea nagyobbik lánya otthon ritkán főz, sütni viszont annál többet szokott. Nem csak a klasszikus, hanem a roma sütemények is közel állnak hozzá, éppen ezért tervezik azt anyukájával, hogy a hamarosan nyíló cukrászdájuk kínálatában minden sütemény megtalálható lesz. A készülő üzletről Evelin elárulta, hogy az ő nagy álma, ezért is ült vissza újra az iskolapadba, hogy letegye a cukrászvizsgát.

Az Ízvarázsló epizódja már látható a D-Life YouTube csatornáján:

Fotók (forrás: Ízvarázsló

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az év szaloncukra 2021. - Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el a díjat         …
A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum