2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Miskolc tortája 2017-ben: mézes mogyorós

A miskolci TDM, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. a „Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang” rendezvényeihez kapcsolódóan immár 4. alkalommal hirdetett pályázatot Miskolc járásban működő cukrászüzemek, szállodák és éttermek körében „Miskolc torta 2017” címmel.

Összesen öt versenymű érkezett, amelyeket kóstolt és bírálta a szigorú zsűri, majd a meghívott miskolci gyerekek jóízűen elfogyasztották. Az első helyezett az SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája lett, amely a “Miskolci mézes mogyorós” fantázia névre hallgatott.

A nyertes vállalkozás mellett a Rossita Kisvendéglő “Miskolci körtés mogyorós”, az Avasi Cukrászda “Nyári tizedes” és a Balajti Cukrászda “Bükkaljai, zamatos karamellás” és az Éden Cukrászda “Maccacupi” elnevezésű tortái is kivívták a szakmai zsűri elismerését, a kiírási feltételek értelmében azonban csak egy nyertes torta kihirdetésére volt lehetőség.

Fotó:A szakmai zsűri elnöke Lazányi János miskolci mestercukrász, tagjai Mátyás Rudolf Oscar díjas világbajnok mesterszakács, Garbóczi Ferenc szikszói mestercukrász.

Fotó:OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek