2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Furmint Február a Városháza Dísztermében

Tokaj-Hegyalja legszebb furmintjait személyesen hozzák el a borászok 2020.01.07-én Miskolcra, a Furmint Február országos rendezvénysorozat keretében.

Az eseménynek a Városháza Díszterme ad otthont, a borok mellé a Miskolci Gasztro Klaszter tagjai idén is különleges ételekkel készülnek.

A Furmint Február rendezvénysorozatot tizenegy éve hívta életre Kézdy Dániel, borkereskedő, borszakíró és Tokaj-Hegyalja leghíresebb rajongója. A kezdeményezés országos programmá nőtte ki magát, így negyedik éve Miskolcon is ismerkedhet a borértő közönség hegyalja zászlóshajóival, a furmintokkal.

A Furmint Február remek lehetőség, hogy a borokat a borászok személyesen mutathassák be, átadva a termőhely sajátosságát és a készítő üzenetét. Az idei eseményen mintegy negyven Tokaj-hegyaljai pincészet mutatkozik be, a Miskolci Gasztro Klaszter hét tagétterme pedig remek ételpárosításokkal készül, az ásványokban és savakban gazdag borok mellé.

 

A rendezvényen bemutatkozik a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezetének „Tű, Cérna, Szeretet Varrodája”.

Az esemény ideje: 2020.02.07. 17 óra

Az esemény helyszíne: Városháza Díszterem (Miskolc, Városház tér 8.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az év szaloncukra 2021. - Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el a díjat         …
A fűszerőrlők, valamint a só- és borsszórók nem csak praktikusak, de konyhánk egyik elengedhetetlen felszerelései is.       …

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum