2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

ÉSZAKERDŐ-siker a vadételfőző versenyen

Már hatodik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a Nemzetközi vadételfőző versenyt és Vadásznapot, Füzérradványban. A programot közösen bonyolította le a község önkormányzata, az Országos Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete, a Forster központ és az ÉSZAKERDŐ Zrt.

A nap folyamán egyebek mellett vadászkutya- és trófeabemutató szórakoztatta a résztvevőket, a gyerekek pedig például még kézműves foglalkozásokon is részt vehettek. A vadételfőző versenyt az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyaljai Erdészeti Igazgatóság csapata nyerte. A Bakosné Tarnóczi Krisztina, a társaság Háromhutai Vendégházának szakácsa által irányított gárda majorannás muflonragut készített erdészné módra, a főétel pedig baconbe tekert rozmaringos muflon szűzérme volt, citromfű mártással és grillezett zöldségekkel. A nyertes menüt – előzetes egyeztetést követően – a Háromhutai Vendégházban bárki megkóstolhatja.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum