2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Bosch kézi mixer, a finomabb süteményekért!

Amennyiben a sütés a mindene, valamint szeret komplikáltabb ételeket készíteni, akkor mindenképpen kell, hogy konyhája rendelkezzen kézi mixerrel. Számos kézi mixer megtalálható a piacon a kéz nélküli használat révén működő készüléktől kezdve a hagyományos kézi mixerig egyaránt.

Abban az esetben, ha eddig a munka nehézsége és időigényes volta tántorította el a sütéstől-főzéstől, akkor megtalálta a megoldást, hiszen a Bosch minőségi kézi mixere teljes mértékben leveheti a válláról a terhet, amelynek köszönhetően öröm lehet a konyhában való időtöltés.

A Bosch kézi mixer egyedisége

A forgó keverőtállal rendelkező kézi mixer többfunkciós használatának köszönhetően garantáltan a háziasszonyok kedvence lesz. Mindamellett, hogy a forgó keverőtál szinte elvégzi a munkát Ön helyett, legyen szó a süteményhez való összetevők alapos összekeveréséről vagy sűrű tészták dagasztásáról, mindez játszi könnyedséggel megy a szerkezetnek. Használata így a végtelenségig egyszerű és kényelmes, nincs szükség a tál fölött görnyednie és megerőltetnie kézízületeit, a gép elvégzi Ön helyett a megerőltető keverést, dagasztást, gyúrást, hogy már csak a végeredményt kelljen élveznie.

Több fokozat közül is válogathat, könnyen beállíthatja a kívánt sebességet – keverheti lassan a tésztát, vagy verheti gyorsan a tojésfehérjét is. Működése kifejezetten csendes, így kisgyermekek délutáni sziesztája mellett is bátran használható. Kialakítása is kedvező, mivel mindamellett, hogy bevonata puha tapintású, tökéletesen illeszkedik a kézbe az ergonomikusan kialakított fogantyúja. Ennek köszönhetően jobb lesz az irányíthatósága, könnyebb lesz a tartása, és csúszásmentessége révén nem okozhat véletlen baleseteket sem.

A kézi mixer sokszínűségéről

Legtöbb esetben nem csak keverőtálas keverésre képes, hanem egyéb kiegészítőkkel is felszerelt, például mixerszárral. A mixerszárnak hála könnyen készíthet krémeket, szószokat, leveseket és mártásokat egyaránt. A kézi mixer alkatrészei – a mixerszár és a keverőszárak – egyaránt könnyen eltávolíthatók a használatot követően, mindemellett nem kell bajlódnia a mosogatással sem, mivel mosogatógépbe helyezhetők. Továbbá rendelkezik mérőtállal, amelynek köszönhetően könnyen kimérheti a hozzávalókat az elkészíteni kívánt süteményhez, majd akár a mixerszár segítségével össze is keverheti azokat a mérőtálban – különleges kialakításának hála.

Többfunkciós használatát támasztja alá az aprító funkciója, amely egy aprító készülékkel kiegészítve tökéletesen pépesíti a tálba helyezett magvakat, keményebb zöldségeket, gyümölcsöket, de akár húst is.

Amennyiben Ön is szeretné megkönnyíteni és felgyorsítani a konyhai munkavégzést és meglepni családját, valamint barátait finom süteményeivel, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos minőségi Bosch termék között válogathat./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum