2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
Kolbásszal töltött karaj

Kolbásszal töltött karaj

Kolbásszal töltött karajHozzávalók:

• 1 karaj (tetszés szerinti nagyságban)

• 1 parasztkolbász

• só

• bors

• olaj (a locsoláshoz)

• víz (a locsoláshoz)

 

Elkészítés

A csont nélküli karajt, felszúrjuk, és belehúzunk egy szál füstölt parasztkolbászt. Leöblítjük a hús külsejét, majd megsózzuk és megborsozzuk. 1/2 órát állni hagyjuk. Nem túl szorosan becsomagoljuk ezüstpapírba. Előmelegített sütőben egy tepsibe tesszük és nagy lángon 45 percig sütjük. Ekkor kinyitjuk az ezüstpapír tetejét, és így sütjük tovább a húst. Időnként megszurkáljuk húsvillával, hogy megpuhult-e. Saját szaftjával, vagy néhány kanál vízzel – olajjal meglocsoljuk, megpirítjuk. Tálalás előtt szeletekre vágjuk.

Hidegen és melegen is kiváló.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Csirkemellel rakott brokkoli
Hozzávalók: 1 közepes méretű brokkoli 2 egész csirkemell só, bors, vega-mix 2 kis doboz tejföl 15-20 dkg reszelt sajt Elkészítése:  A br…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum