2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkal

Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkal

Göngyölt pulykamell aszalt szilvával, barackkalHozzávalók :

1 kg pulykamellfilé

1 teáskanálnyi só

1 mokkáskanálnyi őrölt feketebors

1 mokkáskanálnyi őrölt szerecsendió

1/2 teáskanálnyi só

2 teáskanálnyi szárított petrezselyemzöld

2 gerezd zúzott fokhagyma

aszalt szilva,

aszalt sárgabarack

Elkészítés:

Szeleteljük a pulykamellfilét és klopfoljuk ki rántotthús vastagságúra. Lepedőszerű hússzeletet kapunk. Ezeket sózzuk, borsozzuk. Fektessük a húsokra az aszalt szilvát és barackot sorban. Göngyöljük fel szorosan, és tűzzük meg hústűvel. Szórjuk meg szerecsendióval és rakjuk tűzállótálba sorban. Öntsük rá kevéske olajat, s lefedőzve pároljuk, majd süssük pirosra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek