2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Csirkemáj knédliágyon

Hozzávalók:

80 dkg csirkemáj
3 fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
1 csapott evőkanál pirospaprika
1 teáskanál majoránna
bors

knédli

Az olajat hevítsük fel, és a felaprított hagymát pirítsuk meg rajta. A májat mossuk meg, és papírtörlővel töröljük szárazra, hogy ne köpködjön. Vágjuk ketté, és, ha a hagyma már kezd sárgulni, adjuk hozzá. Állandó forgatás mellett egy-két percig süssük. Szórjuk meg közben pirospaprikával, majoránnával és borssal. Pár perc letelte után már tálalhatjuk is knédli szeleteken.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

IMG 0033 4
Hozzávalók:12 szelet hosszúkaraj vagy csirkemell Töltikéhez:2 zsömle,2 tojás,2 fej vörös hagyma,10 dkg csirke máj,-vagy gomba, vagy mindkettő,20 dkg v…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum