2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
Sós stangli

Sós stangli

Sós stangli Hozzávalók:
30dkg liszt
12dkg margarin
3-4 evőkanál tejföl
só, fehérbors,sütőpor,
tojás a kenéshez,
köménymag
szezám vagy mák

 

 

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk,kinyújtjuk,aztán összehajtjuk,megint kinyújtjuk félujjnyi vastagságúra,és csíkokra vágjuk. Tojással megkenjük a tetejüket,a magokkal megszórjuk,és előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kókusz tekercs
Kókusz tekercs Egy rúdhoz: 20 dkg darált keksz 15 dkg porcukor 2 evőkanál kakaópor 1/2 dl rum 2 merőkanál kávé Krém: 7 dkg vaj 10 dkg…
Boszorkány máglya
Boszorkány máglya hozzávalók: Hozzávalók: – 16 db babapiskóta – 3 dl tej – ízlés szerint vanília cukor és porcukor – 25 dkg gesztenye massza –…

További cikkek