2022. 12. 3. szombat

Ferenc, Olívia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

Zuhogó esőben is – Add tovább a mosolyodat!

Képösszeállításunkban is látható, hogy kora délutánra ugyan kiderült az idő, de úgy látszik a látogatókat elriasztotta a reggeli zuhogó eső, s sajnos nagyon kevesen látogattak ki a IV. Városi Egészség és Szűrőnapra a gödöllői Főtérre.

 

 

 

 

Pedig Vajek Andrea, a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezetének elnöke és segítő csapata szakadó esőben állította föl a sátrakat, s újra nagyon gazdag programot talált ki erre a napra.

Egész nap működött a szűrőbusz, ahol bőrgyógyászati, szájüregi és egyéb szűréseket is végeztek, máshol mérték a vérnyomást, a vércukrot, megnézték a lábak állapotát, s tanácsokat adtak a talpbetétek viseléséhez, miközben a színpadon egymás után szólaltak meg gyógyítók és gyógyultak. A rendezvényt mint eddig mindig üdvözölte Gémesi György polgármester is.

 

 

 

 

Találkoztunk a Kórház Suli képviselőivel, ahol Fülöp Sára egyetemistától azt is megtudhattuk, hogy hogyan segítenek az otthon hosszan lábadozó kis betegeknek. Amíg a szülők az egészségükkel foglalkoztak a gyerekek sem unatkoztak, mert Nagy Nellitől a pontozásos festést sajátíthattál el. Sorstár Képtár címmel megismerkedhettünk azokkal az emberekkel, akik „arcukat” adták a kiállításhoz, s Vajek Andreától azt is megtudtuk, hogy a Vándorkiállítás tovább vándorol majd, s minden helyszínen csatlakoznak hozzá további gyógyultak fotói.

 

-obe – ol-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

INTIMITÁS STROKE UTÁN?
Magyarországon évente 40-50 ezer ember kap stroke-ot. 1 10 percenként kerül újabb beteg kórházba emiatt a betegség miatt. 2 Hazánkban 200-250 ezer e…

További cikkek