2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Sneakerek minden évszakra: milyen egy jó őszi-téli cipő?

Az ősz már megérkezett, vele együtt a hűvös és esős időjárás is. Szépen megy le a hőmérő higanyszála, ezzel együtt jönnek a szeles és borús napok. Ilyenkorra nem könnyű olyan cipőt találni, ami meleg és stílusos is egyben. A sneakerek azonban mindig jó megoldások, ha trendi akarsz maradni.

 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyet érdemes beszerezned ezekre a hideg hónapokra!

 

Ezeket a sneakereket válaszd, ha itt a hideg!

 

Amikor megérkezik az ősz, akkor vele együtt a nap is kevesebbet süt, így muszáj lecserélni a korábbi cipőket valamire, ami melegen tartja a lábadat. Tökéletes megoldást jelentenek a sneakerek, amelyek között bőven akad vastagabb talpú, a nedvesebb időt is jobban bíró darab. Ennek köszönhetően pedig bármilyen évszak van, Te mindig stílusosan jelenhetsz meg az utcán és a munkahelyeden.

 

A True to Sole Yeezy 700 kollekciójának bármelyik modellje egy igen trendi és mai választás, ha színes és egyedi sneakerre vágysz. A “dad shoes”-nek is nevezett darabok eszméletlen kényelmesek, nagyon jól bírják a napi használatot, ráadásul meglehetősen vaskosak, így mindenhol feltűnő maradhatsz bennük. A boost talp miatt komfortos viseletet biztosítanak akár egész napra, miközben a cipő felső része biztosan tartja a lábadat. A minőségi anyaghasználatnak hála pedig tartósak, így időtálló választások, ha nem akarsz minden évben új és trendi csukát beszerezni.

 

Mire ügyelj egy őszi-téli cipő kapcsán?

 

A Yeezy 700 tökéletesen megfelel az elvárásoknak, ha őszi-téli sneakerekről van szó. A legújabb modellek ugyanis már EVA talpat kaptak, amelyek keményebbek és vaskosabbak, mint a korábbi daraboké. Ezáltal esélytelen, hogy fázzon a talpad, viszont a komfortos érzet ugyanúgy megmarad. Mivel az eső és a hó miatt nagyon nem mindegy, hogy mennyire csúszik a csukád, így érdemes alaposan megfontolni, hogy mit is veszel fel egy csípős novemberi reggelen.

 

Ha viszont úgy érzed, hogy ez még mindig nem elég, akkor választhatsz hozzá egy márkás színes zoknit, amiben már biztosan nem kell vacognod. A Yeezy 700-ból ráadásul különböző sziluettek közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a saját stílusodnak megfelelő kivitelt. A v1 és v2 olyanoknak ajánlott, akik kedvelik a bővebb vagy zsebes nadrágokat, amelyek valamennyire rálógnak a cipőre. A v3 viszont azoknak tökéletes választás, akik a szűkebb farmereket részesítik előnyben.

 

Vigyázz, hogy mit veszel meg!

 

Sajnos a márkás cipők terén egyre több a hamisítvány, így mielőtt vásárolni akarsz, mindenképpen győződj meg róla, hogy az adott cipő eredeti-e. A True to Sole webáruházból rendelve azonban ezzel biztosan nem lesz gondod, itt ugyanis minden sneakert alaposan megvizsgálnak, így kizárólag eredeti lábbelik kerülnek a polcokra. Minden itt beszerzett típust ellátnak “True to Sole Authenticity Tag”-gel, amely biztosítja, hogy a lépőd minden vizsgálaton megfelelt. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…