2022. 11. 29. kedd

Taksony
1 EUR 409 HUF
1 GBP 472 HUF

Őszi hajtakarítás

A kissé faramuci cím a hajápolásra utal, hiszen ősszel általában mindenki megejt egy nagytakarítást a környezetében. Ilyenkor vesszük észre, milyen nyomokat hagyott rajtunk, körülöttünk a nyár. Mert hagyott, az biztos. A napsütés, a pancsolás, a kirándulás, utazás vagy az édes semmittevés is képes maradandót alkotni.

 

Mindemellett az ember természeti lény, ezért az évszakok változása befolyásolja a bőr, a haj állapotát. A faggyútermelés megváltozik, néha felfokozódik, máskor elapad, a szervezet energiatartaléka szépen csökkenni kezd, hogy január-februárra szinte kimerüljön. Ilyenkor kell tudatosnak lenni és amennyire csak lehet, elnyújtani a nyári energiákat, megőrizni a készleteket.

 

A haj esetében ez jelentheti a fokozottabb odafigyelést a hajápolásra. Jó esetben nyáron is folyamatos volt az ápolás, a fodrász látogatása, de azért lehet, hogy néha kimaradt egy-egy alkalom. Meg aztán túl vagyunk egy aktív szeptemberen, amikor elindult a tanév, újra felpörgött a munka, hirtelen sok lett az elfoglaltság, ami nyáron ráért.

 

A tavasszal elkezdett diétás életmódváltás (ami vagy sikerült, vagy nem) lehet, hogy okozott némi kárt is a szervezet kimerítésével. Ez pedig most valahogy jobban feltűnik.

 

Hajápolásra fel!

 

Így október tájékán elég sokszor fordul elő az a fajta időjárás, amikor jobb nem kinézni az ablakon. Az ilyen napokra egy program a hajápolók lajstromba vétele. Van elegendő? Minden eshetőségre felkészültél? Megvan a teljes szett egy házi hajwellnesshez? Nézz szét a Hair-Line webáruházban, mert nem kizárt, hogy éppen akciósan tudod kiegészíteni a gyűjteményed. Itt ugyanis professzionális hajápolókat találsz, amelyek nem csak látszatmegoldást nyújtanak.

 

Vizsgáld meg, milyen problémára kell megoldást találnod, és az alapján válassz. Lehet, hogy a hajad elvékonyodott, elvesztette az életerejét. Ilyenkor fel kell tölteni energiával, és segíteni kell, hogy szerkezete megerősödjön. Ha könnyen zsírossá válik, vissza kell venni a túlzott faggyútermelésből. Ha száraz és töredezik, gondoskodni kell a hidratálásáról a hajtövektől egészen a hajvégekig.

 

Szerencsére már mindenre van az igénynek megfelelő, célzott termék. Ha megállapítottad a problémát, válaszd a megfelelő hajápoló termékcsaládot. Azért kell a teljes paletta, mert a termékek egymást kiegészítve, egymás hatását fokozva segítenek elérni az egészséges, ragyogó hajkoronát.

 

A samponos mosás, a maszk vagy kondicionáló, ampullák, fluidok segítenek gyorsan és hatékonyan elérni a kívánt eredményt. A folyamat nem is olyan hosszú, hiszen ha nincs visszafordíthatatlan baj, akkor néhány kezelés után szemmel láthatóvá válik az eredmény.

 

Őszi zsongás

 

Ha sikerült a hajad újra feltölteni energiával, akkor pedig játszhatsz kicsit a színekkel. Ősszel a legszebb színes ruháit veszi fel a természet. A sárgás-mézes, barnás-vöröses árnyalatok dominálnak. Vihetsz színt a hajadba, egy-egy tincset vagy az egészet megváltoztathatod. Otthon is karban tarthatod az árnyalatokat, mert az Alfaparf Milano Pigments termékei ultrakoncentrált tiszta pigmenteket tartalmaznak, és egyszerűen használhatóak otthon, a fürdőszobában is. Ezernyi árnyalatot készíthetsz, feltűnőt és diszkrétet. Szóval, csak színezd újra!/X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömény árverés a NAV-nál
Az igazán bátrak a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat k…