2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • SIMOGATÁS, sétáltatás, örökbe fogadás és továbbra is névadás…

SIMOGATÁS, sétáltatás, örökbe fogadás és továbbra is névadás…

…az Állategészségügyi Telep 9. nyílt napján.

Kilencedik, alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. július 18. án, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát a nyári napsütésben.

A közelgő hétvégén az előrejelzések szerint ismét igazi kánikulai melegre számíthatunk, ezért a séta idejét kérjük lerövidíteni különösen 12 és 14 óra között. Az itt eltöltött látogatási idő alatt, inkább a simogatás, a fák alatti hűsölés, ismerkedés, lesz a program a HŐSÉG miatt.
A Szinvában lehet frissülni, ez a program előző hétvégén is sikeresnek bizonyult.
Cica barátok látogatását is várjuk, nő az állomány újabbakat nem tudunk fogadni, amíg a bent lévő cicáink nem gazdisodnak.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

A program négy hónappal ezelőtt kezdődött. Sikerét bizonyítja, hogy június végéig 336 állat került gondos gazdához. Júniusban 93 állat került ki telepünkről. Ez REKORD! Köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét az elhelyezésükben!
Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgálva stabil érdeklődő, támogató jelenlétükkel. Egyre több a gyermekes család részvétele nyílt napunkon. Vendégkönyvünket olvasva örömmel tapasztaljuk, hogy ezek a napok minden látogató számára örömöt, boldogságot jelent.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára felajánlott adományokat!

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Dovák Bertalanné
Miskolci Állategészségügyi Telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum