2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Online erősít a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT

Online erősít a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT

Az online térben folytatódik vagy elmarad a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT programjainak zöme. Tekintettel az egyre szigorodó óvintézkedésekre a járványhelyzetben a novemberre meghirdetett segítő foglalkozások közül a Baba masszázs és a Melldaganat – Megelőzhető? című előadás a Mellrákinfó Egyesület közreműködésével későbbi időpontra halasztva.

Az online is lefolytatható eseményeket azonban megtartják. Így lesz HR egyéni és csoportos tanácsadás, valamint a „Változás Te magad légy!” elnevezésű teadélután anyáknak, hölgyeknek Szőllősi Andrea HR tanácsadóval. Az utóbbi beszélgetés arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lesz egy nő, egy édesanya sikeres vállalkozó vagy alkalmazott? A Család-anya-megoldások klubfoglalkozás szintén online zajlik majd Juhász Zsófia családterapeutával, ahol az érzelmileg biztonságos családi kötődés kialakításának kérdéseit, buktatóit és megoldásait járja körbe a csoport. A Test-igaz-tér kiscsoportos önismereti próbaalkalom Kishonthy-Kardos Rita coach vezetésével is weben valósul meg. Célja, hogy a fókuszolás technikáját megismertesse, mellyel test-orientált módon közelítheti meg a résztvevő élete eseményeit. A Jogi tanácsadás változatlanul elérhető. Bejelentkezés a programokra és minden információ folyamatosan a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook oldalán elérhető. A közösségi médiafelületen e mellett további segítő tartalmak is megjelennek majd.

Újra felhívják a Női Erőforrás, Család és KarrierPONTba látogatók figyelmét a kötelező maszkviselésre. A Weidlich udvarban lévő központban egyszerre csak tízen tartózkodhatnak. A közösségi tereket folyamatosan fertőtlenítik. Vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum