2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Ne legyen homoszexuális propaganda a dél-borsodi köznevelési intézményekben!

Ne legyen homoszexuális propaganda a dél-borsodi köznevelési intézményekben!

A közelmúltban megjelent “Meseország mindenkié” című könyv kapcsán kérem a választókerület köznevelési intézményeinek vezetőit és fenntartóit, hogy tiltsák meg, a magát nyíltan leszbikus szervezetnek valló Labrisz Egyesület gondozásában megjelent mesekönyv használatát!

Elfogadhatatlan, hogy az elfogadás zászlaja alatt, az erőszakos LMBTQ propaganda térnyerését segítsék elő. A Labrisz Egyesület által készített foglalkoztatási tervekben olvasható gondolatokra („Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni.- El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva.”) semmi szüksége egy alsó tagozatos, vagy óvodás korú gyermeknek, nekik tökéletesen megfelelnek ezen átírt mesék eredeti változatai is.

A gyermekvédelmi törvény egyértelmű a kérdésben: 6. § (4) A gyermeknek joga van ahhoz, hogy a fejlődésére ártalmas környezeti és társadalmi hatások ellen védelemben részesüljön.

Nem hiszem, hogy ha a törvényeink egyértelműen rendelkeznek, engedni kellene a homoszexuális lobbi és a balliberálisok nyomásának.

Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmenő ötlet abbahagyni
- a dohányzásról való leszokást követően szervezetünk regenerálódik - A dohányzás ártalmairól rengeteget beszélünk: úgymint szív-és érrendszeri pro…

További cikkek