2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Miskolci városi véradás

Kiemelt jelentőségű véradást szervez 2020. február 14-én és15-én 14.00 és 18.00 óra között Miskolcon a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete és az Országos Vérellátó Szolgálat, amelynek helyszíne a Városháza aulája. A Kocsonyafesztivál első két napjának véradóeseményén 80-100 véradóra számítunk, akiknek ajándékokkal is kedveskedünk támogatónk által.
A vérellátás biztonsága érdekében az influenza szezonban igyekszünk minél hatékonyabb szervezőmunkát végezni, nagyobb számú véradót toborozni. Tapasztatunk alapján ezeknek a nagyszabású városi véradásoknak hosszútávú haszna, hogy  elkötelezetté teszi a résztvevőket a véradás ügye iránt. Az összefogást közösségi élményként élik meg a véradók – a segítségnyújtásukon túl -, és általa olyan maradandó élményt szereznek, amely rendszeres véradóvá teszi őket.  

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Magyar Honvédség is fontosnak tartja a véradás segítését. 14 órától a 10. Területvédelmi Zászlóalj önkéntes területvédelmi tartalékosai adnak majd vért. A tartalékos honvédekről fotó és vágókép készülhet olyan módon, hogy egyenruhájukon a nevük nem felismerhető módon szerepel., illetve nyilatkozatot nem adhatnak.

Az Országos Vérellátó Szolgálat a forgatáshoz szükséges engedélyt megadta. Kérése, hogy a a vérzsákról ne készüljön közeli fotó és az orvosi vizsgálatról semmilyen felvétel. A stábok munkáját a Magyar Vöröskereszt kollégái segítik a helyszínen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum