2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Minden kismama kedvence: az ölelőpárna

Egy kisbaba érkezése minden anyukának, apukának egy izgalmas időszakot jelent. A kis trónörökös érkezése egy igazán jelentős esemény. Azonban amellett, hogy minden nap más és más történik a kicsivel anyukája pocakjában, sajnos a várandósság egyre nehezebbé válik. Ez az élet rendje, ezt bizony el kell fogadni.

Szerencsére sok segítségre számíthat minden anyuka, amelyek mind megkönnyítik a kisbaba várását, majd az azt követő időszakot is. Az egyik legfontosabb ilyen holmi pedig nem más, mint az ölelőpárna. Hogy miért? Azt a következőkben megtudhatod!

Mi az ölelőpárna?

Az ölelőpárna egy igazán különleges kiegészítő minden kismamának. Kényelmes, és segít enyhíteni esténként a nehézségeket. A nagy és pihentető alvás a legfontosabb, ha a várandósság kerül szóba. Ahogy nő a leendő anyuka pocakja, úgy válik egyre nehezebbé, kényelmetlenebbé az alvás. Nem kell azonban kétségbeesni! Egy praktikus ölelőpárna kényelmében nem lehet okod panaszkodni! Azok a párnák a legjobbak, amelyek antiallergén anyagokból készülnek.

Nem csak kényelmes, de sok különböző feladatot lát el

Az ölelőpárna igazi multifunkcionális kiegészítő. Egyrészt nem csupán a várandósság közben veheted hasznát, de szülés után is, akár több éven keresztül. Nagy, pihe-puha, kismama pocak ide vagy oda ez a párna mindenkinek a kedvence lesz a családban. Az ölelőpárnákat sok különböző színben és kialakításban megtalálhatod, emellett pedig olyan kényelmesek ezek a párnák, hogy lehet, apuka is ki fogja sajátítani, miután a kicsi már megszületett, és neked már nem “muszáj” használni. Sőt! Nagyon sok gyerkőc rögtön birtokba veszi, mikor megtalálja ezt a párnát a szülei szobájában, hiszen olyan kényelmesen lehet rajta aludni, ahogy Maugli alszik a mesében Balu hasán és Bagira hátán.

Mire képes egy ölelőpárna?

  • Megtámasztja a teljes testedet.
  • Használatával nem tudsz majd ránehezedni a pocakodra.
  • A derék- és hátfájást könnyedén tudja enyhíteni.
  • Elősegíti a jobb vérkeringést.


Ha most várod első gyerkőcödet, és még nem olvastál sokat a várandósság tudnivalóiról, íme egy nagyon fontos tudnivaló! Kisbabádnak az a legjobb, ha a bal oldaladon alszol! Ez két nagyon fontos dolog miatt van. Egyrészt segít, hogy a bokád és egyéb testrészeid ne tudjanak vizesedni, ugyanis ha ezen az oldalon alszol, veséd könnyebben választja ki a folyadékot és a salakanyagokat. Másrészt pedig, ami talán még fontosabb, segíti a vér és a tápanyagok áramlását a testedben.

Hogyan használhatod még?

Az ölelőpárnákat beteheted a lábaid alá is éjjel, amikor alszol, hiszen segítik a vérkeringést. Szüléskor is érdemes magaddal vinned, ugyanis a nagytesó és apuka is könnyebben fogja majd megfogni a kicsit. Amikor pedig a baba szépen lassan cseperedik, könnyedén használhatjátok majd a párnát olyan tornagyakorlatokhoz, amik segítenek majd erősíteni a testét. Jó támasztékot ad majd neki, így magabiztosabban fog elkezdeni megtanulni ülni és mászni./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

KliniKaland:Allergia
Világszerte mintegy 20.000 allergiát kiváltó anyagot, azaz allergént ismerünk, melyek évről évre egyre több embert érintenek. A gyerekek körében az…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum