2022. 09. 24. szombat

Gellért, Mercédesz
1 EUR 406 HUF
1 GBP 461 HUF

Mert nem vagy egyedül!

A berauto.hu és a Látom az életed blog írója, Theodorovits Andrea közösen daganatos gyermekek családjának szeretne örömet okozni. Épp ezért három család kaphat három napra gépkocsit, hogy egy picit szabadabb lehessen számukra az élet.

Hiszen tudjuk, hogy a betegség minden családban hatalmas anyagi áldozatokkal jár, és tudjuk, hogy számtalan esetben a szabadság érzése életet menthet. Amikor elmehetnek, amikor együtt lehetnek, kiszabadulva a szürke hétköznapokból. Amikor útra kelhetnek, élhetnek egy picit másként és szabadon.
Mert nem vagy egyedül!

A jelentkezők mindegyike kivétel nélkül “Veled vagyok” csodálatos palackot kap a Látom az Életed blog írójától, mely 365 motivációs idézetet rejt, hogy erőt meríthessen a mindennapok küzdelmében a család, és ne csak tudják, de higgyenek is abban, hogy mindig van út, mindig van remény, és mindig van esély. Az autóra és a motivációs idézetekkel teli üvegre jelentkezni 2018 március 05-ig lehet az info@berauto.hu email címen lehet, vagy a +36304265164 telefonszámon Theodorovits Andreánál.

“Nem kell gazdagnak, híresnek, szépnek vagy sikeresnek lenni ahhoz, hogy jót tegyünk. Elég szeretnünk!” (Theodorovits Andrea)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek