2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Mellrákinfó-Borsod: kampány indul!

Október a mellrák-ellenes hónap. Kiállításokkal kampányol ezúttal nemcsak októberben, hanem az év hátralévő részében is a Mellrákinfo-Borsod. Az akció szeptember 26.-án kezdődik a Hermann Ottó Múzeum Pannon-tenger Múzeumában.

A tárlat anyaga, amely aztán a BAZ Megyei Kórház Onkológiájára kerül október közepén, a Miskolc Plázában parkol néhány napig október végén, de a megye más településein is bemutatja a szereződés húsz nagyméretű képet sorakoztat fel.  

A fotókon gyógyult betegek láthatók majd az MVLC Miskolci Vizilabda Club sportolói társaságában és pusztán hangulati elemekkel üzennek. Olyan mozdulatokkal és interakciókkal, melyek arra ösztönöznek, hogy bátran kérjenek segítséget a betegségben szenvedők, mert EGYÜTT KÖNNYEBB! Ez a tárlat címe is, mely a Mellrákinfó-Borsod vállalása mellett korteskedik, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy van egy csoport, mely segítséget tud nyújtani krízishelyzetben odafigyeléssel, információkkal, tanácsokkal…

Egy gasztrokampányt is indít a szerveződés október 1-től a hónap végéig, melyhez Miskolc néhány étterme csatlakozik, melyekben ezalkalomra egy pink menüt (ételt, ételsort, desszertet, stb.) alkotnak meg a séfek és a bevételből néhány százalékot a Mellrákinfó-Borsodnak ajánlanak fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum