2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Mandala Ház Miskolcon

Ünnepélyes keretek között nyitja meg kapuit a miskolci MANDALA ház 2017. április 1-én (szombaton) 14 órától a Lévay utca 57. szám alatt.

A városi szinten kuriózumnak számító központ a test és a lélek spirituális megújulását, összehangolódását és gyógyítását tűzte ki célul.
Az érdeklődőket képzett szakemberek várják, akik a Kahi Healing elnevezésű módszer segítségével kezelik a lelki problémákból fakadó rossz közérzetet és fizikai tüneteket. Ez a főleg mentális elmélyülést igénylő technika ősi és modern gyógyító dogmák összegzésével és finomításával oldják a felgyülemlett stresszt és az ebből eredő betegségeket mind egyéni, mind pedig csoportos foglalkozások keretein belül. A Spirituális Válasz Technika pedig abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.
A kezelések nem kizárólagosak, a már folyamatban lévő gyógyulási folyamatok felgyorsítására és orvosi terápiák mellett is ajánlatosak, hiszen a módszer során a természetes energiák megmozgatása a cél.
A családi szellemben megszervezésre kerülő nyitórendezvényen a Star Academy felfedezettje, Hegyi Dávid gondoskodik a jó hangulatról, a kínálatban fellelhető kezeléstípusokról és egyéb kurzusokról (pl. SVT, csontkovácsolás) pedig a Mandala ház instruktorai, valamint az ország különböző pontjáról érkező különböző szakemberek tartanak előadásokat a módszer pontosabb megismerése érdekében.
A szervezők készséggel állnak mindazon érdeklődők rendelkezésére, akik természetes úton kívánnak a gyógyulás útjára lépni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…