2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁS – VISELJ MOSOLYMASZKOT!

 „Nem kell a mosolyt maszk mögé rejteni, tedd ki rá!” – erre hívja fel a figyelmet kampányával a Magyar Vöröskereszt Csongrád és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetei.  A humanitárius szervezet varrodájával, a Tű, Cérna, Szeretettel arra biztatja az embereket, hogy optimizmust sugárzó mosolyukkal ösztönözzenek másokat is a veszélyhely-zet utáni újraindításra, a pesszimizmus leküzdésére.

A mosolymentesség nem mindenkit érint egyformán. Főleg a vendéglátóiparban furcsa, hogy a kötelező maszkviselés miatt a pincérek nem tudnak a vendégeikre mosolyogni, vagy legalábbis ők a maszk miatt nem láthatják azt. Pedig fontos, hogy a kijárási korlátozások enyhítésével újra otthonosabban érezzük magunkat  például az egyébként válsághelyzettel küzdő éttermekben, kávézókban is.
A Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete az emberekkel közösen szeretne változtatni ezen a helyzeten az állandó támogatója, a makói Silver Étterem kezdeményezésére. A Silver Étterem már most elkezdte mosolymaszk viselésével optimizmusra sarkallni az embereket, valamint támogatni a humanitárius szervezetet:
mosolymaszkokat kértek a Magyar Vöröskereszt
Tű, Cérna, Szeretet Varrodájától!
A Magyar Vöröskereszt számos szociális tevékenysége részeként üzemeltet társadalmi vállalkozásokat több megyében. Ilyen a miskolci Tű, Cérna, Szeretet Varroda (bit.ly/3bS47ao) is, amely nehéz sorsú embereknek megélhetést adva gyárt különféle textiltermékeket – többek kötött, a járványhelyzetre reagálva – mosható, nyomtatott vagy hímzett szájmaszkokat. Amin rajta lehet mosolyunk is. Ezek megrendelésére biztatta felhívásában a Silver Étterem először Makó és a megye vállalkozóit és lakosait, majd az egész országot, hogy hozzájuk hasonlóan viseljen mindenki mosolymaszkot. Ezzel akarják kifejezni: a mosoly és a jótékonyság most különösen fontos!
A Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete – csatlakozva a kezdeményezéshez – ezúton maga is elindítja MOSOLYMASZK-KAMPÁNYÁT! Arra kérünk mindenkit, aki teheti, támogassa mosolymaszkok rendelésével a számos területen is komoly kihívásokkal szembenéző Szervezetünk szociális feladatvállalásait!

ITT LEHET MOSOLYMASZKOT RENDELNI: www.messenger.com/t/tucernaszeretet
Így készülnek a szájmaszkok a Tű, Cérna, Szeretet Varrodában: https://www.facebook.com/watch/?v=921695111678802

MOSOLYOGJUNK AKKOR IS, HA EL KELL TAKARNUNK AZ ARCUNKAT!
#mosolyogj #mosolymaszk #magyarvoroskereszt #tucernaszeretet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum