2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • Ha nem engedhet meg magának több hét betegszabadságot, olvassa el tanácsainkat!

Ha nem engedhet meg magának több hét betegszabadságot, olvassa el tanácsainkat!

A téli időszak kezdetétől a legtöbben buzgón erősítik az immunrendszerüket, ezzel próbálva elkerülni a több napos kiesést a munkából vagy az iskolából. Gondolom ilyenkor Ön is sorban áll a gyógyszertárban, kutakodik az interneten, remélve, hogy idén végre rálel arra a minden betegséget kicselező vitaminkészítményre, ami megfelelő a gyerek és az Ön számára egyaránt.

Majd miután kifizetett egy kisebb banánköztársaság éves költségvetésének megfelelő összeget különböző vitaminokra, végül mégis felváltva beteg szinte mindenki a családban egészen tavaszig.

A gyógyszertári készítmények önmagukban nem biztos, hogy elegendőek, így megosztok Önnel néhány tanácsot, hogyan előzheti meg a betegségeket.

Immunerősítés természetesen

Először is az unalomig ismételt egészséges életmód következik, amit – ha el akarjuk kerülni a megbetegedéseket – nem lehet megúszni. Heti 2-3 mérsékelt testmozgás már olyan sok előnyös hatással van a szervezetünkre, hogy mindenképpen érdemes időt szánni rá. Ehhez kimozdulni sem szükséges otthonról, számos videó található a legnagyobb videomegosztó portálon. A nehéz, péktermék alapú reggelit pedig érdemes egy zöldség vagy gyümölcs alapú smoothie-ra cserélni, mert a benne található rostok és ásványi anyagok nemcsak a betegségek megelőzésében segítenek, de fogyasztásával garantáltan jól indul a nap!

A meggyőző megoldás: méhpempő

Másodszor pedig egy igazi szuperfoodot ajánlok a figyelmébe: a méhpempő egyedülálló összetevőinek hála, már egyetlen kúra alatt felturbózza a szervezetet.

Az egészséges és tápláló reggeli előtt érdemes egy kanál mézet egy kanál méhpempővel dúsítani és reggeli előtt éhgyomorra elfogyasztani. A méhpempő kúra ajánlott időtartama 60 nap, amelyet követően javasolt 2-3 hét szünetet tartani. A maximális eredmény érdekében javasolt 30 percet várni a következő étkezéssel a méhpempő elfogyasztását követően.

És akkor nézzük, mekkora legyen az a kanál és mit is tartalmaz a méhpempő: 60 kg-os testsúly alatt 0,5 gramm, 60-100 kg-os testsúly között 1 gramm, 100 kg-os testsúly felett 2 gramm az ajánlott mennyiség.

A kanál pedig kizárólag műanyag lehet, mivel a méhpempő reakcióba léphet a fémmel. A műanyag mérőkanál miatt nem kell aggódnia, ha a Mannavitától rendeli, a termék mellé küldenek két kanalat is.

A méhpempő több mint 250 értékes összetevőt tartalmaz, úgy mint A-, C-, D- és E-vitamint, valamint az összes B-vitamint és 17-féle aminosavat. Ezen kívül található benne 10- HDA-sav a szteroidok csoportjába sorolt antibakteriális hatóanyag, amely hatékonyan pusztít el több baktériumtörzset.

Remélem, hogy a fenti tanácsok segítenek a betegségek megelőzésében, és az idei tél az élményekről fog szólni! /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

KliniKaland:Allergia
Világszerte mintegy 20.000 allergiát kiváltó anyagot, azaz allergént ismerünk, melyek évről évre egyre több embert érintenek. A gyerekek körében az…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum