2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • A Panatta Cardio gépek akár akciós áron is beszerezhetők!

A Panatta Cardio gépek akár akciós áron is beszerezhetők!

Napjainkban egyre jobban elterjedni látszik az egészségtudatosság, és megerősödnek azon elemei, amelyek hozzájárulnak a jó közérzet és a fitt állapot megszerzéséhez. Ennek a felfogásnak a megerősödésével egyre többen kezdenek bele az edzőtermi edzésbe és próbálják ki magukat a fitnessgépeken.

Amennyiben edzőteremmel rendelkezik, vagy szeretné berendezni otthoni kis rezidenciáját annak érdekében, hogy a mindennapi testmozgás az élete részévé váljon, akkor mindenképpen szerezze be az egyedi és nagy népszerűségnek örvendő Panatta gépeket, amelyeket akár akciós áron is megvásárolhat, ha eléggé szemfüles.

Miben különböznek a Panatta Fenix gépek?

Az egyedi formatervezésű és világszínvonalú ergonómiával rendelkező Panatta Fenix gépcsalád nem más, mint a stílus és a modern technológia ötvözete. A márka székhelye Olaszországban található. Összességében kiváló ár-érték arányú, amely mögött széles körű tapasztalat és fejlesztés áll.

Leginkább kardiógépek gyártásával foglalkoznak, amelyek formavilága kifejezetten letisztult, így könnyen beilleszkednek az adott helyiségbe, modernné és mégis egyedivé téve azt. Felhasználói felületük egyszerű és intuitív, bárki képes gyorsan ráérezni a beállításukra és személyre szabásukra. Sokoldalú és minden felhasználói igényt kielégítő programok jellemzőek a gépekre, különböző célokra felhasználhatók, legyen szó versenysportolóról vagy hobbi szinten edző egyénről.

Kifejezetten nagy népszerűségnek örvend az Ecoracer, az ívelt futópad a legnagyobb futófelülettel rendelkezik kategóriájában. Energiamentesen képes sebességet, ellenállást, erőt és teljesítményt kifejteni, azaz 100%-ig mechanikusan működik. Robosztus méretével szemben könnyen mozgatható, mivel hátsó kerekekkel és kényelmes markolattal is rendelkezik.

Kedvezményes ár és akció a Panatta gépekre

Az Elliptical Fenix Touch elegáns megjelenése sokakat rabul ejt, és egyszerű használatának köszönhetően mindenki magáénak szeretné tudni az edzőteremben. Átmozgatja az egész testet, és fejleszti az ember állóképességét is. Végül a Fenix Led Futópad is beállhat a sorba az egyszerű kezelőpanelnek hála, amellyel az emberek szívébe lophatja magát. Minden lényegesebb információt mutat LED kijelzőjén, így a teljesítménytől kezdve az elégetett kalóriáig mindent pontosan nyomon követhet.

Amennyiben szeretné beszerezni az igényeinek és edzési szokásainak leginkább megfelelő Panatta gépeket, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát, ahol most kedvezményes áron beszerezheti őket. Rendkívüli akciók keretén belül vásárolhatja meg a raktárkészleten lévő termékeket, amelyek pontos áráról telefonon vagy e-mailen keresztül is érdeklődhet./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum