2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Lézeres hajgyógyászat klinikai háttérrel: megoldás a hajproblémákra

Kezelhetetlen, gyenge, lelapuló haj, megállíthatatlannak tűnő hajhullás? Ha ezek közül küzdesz valamelyikkel, vagy akár többel is egyszerre, akkor ne csüggedj, van megoldás!

 

Annak, hogy töredezett a hajad, vagy fésülködés, hajmosás után csomókban marad a kezedben, több oka is lehet. Biztosan megpróbáltad már orvosolni ezeket a kellemetlen tüneteket különböző samponokkal, szérumokkal, vitaminokkal, de ezek csak a panaszokat csökkentik. A haj és fejbőr betegségeinek hátterében meghúzódó okok felderítése és megszüntetése nem lehetetlen, most leírjuk, hogyan.

 

Hajgyógyászat lézerrel

 

Az Aesthetica Orvosi Központban lézeres hajstimuláció támogatásával képzett hajgyógyászok segítenek az említett tünetekkel jelentkező pácienseknek. Az eljárás azonban nemcsak a hajstimulálást foglalja magában, hanem a hajdiagnosztikát, a hajápolási tanácsadást és a lézeres hajkezelést is. Ezért elmondhatjuk, hogy a 6-10 alkalmas kezeléssorozat komplex hajgyógyászati és hajerősítő protokollként vehető igénybe.

 

Amennyiben hasonló problémákra keresed a gyógymódot, adj egy esélyt a ResurFix lézeres hajerősítő kezelésének! Mivel az Aesthetica Orvosi Központ hajgyógyászával a konzultáció ingyenes, nincs vesztenivalód, viszont a szakképzett lézerspecialistával eltöltött idő alatt megismerheted a probléma gyökerét.

 

A hajgyógyászati konzultáció menete

 

Ha kíváncsi vagy, hogy mi történik az első megbeszélésen, most megtudhatod!

 

A díjmentes konzultáció elején megismerkedhetsz azzal a szakemberrel, aki a továbbiakban kezelni fogja a hajadat. Ő először a hajdiagnosztikára helyezi a hangsúlyt, és a panaszok kiváltó okait igyekszik felderíteni. A rendellenes hajhullás, töredezettség, kopaszodás oka lehet hormonális probléma, változókor vagy egy korábbi betegség. Ha ez kizárható, akkor a helytelen táplálkozás vagy fokozott stressz is szóba jöhet.

 

Az Aesthetica Orvosi Központ munkatársa egy speciális eszközzel mintát vesz a hajból, majd miután megvizsgálta a hajszálak hosszát, struktúráját, és a hajnövekedési fázist, fejbőrdiagnózist állít fel. Ezt követően a hajhagymák eltömődöttségét, valamint a hajat érő hatások nyomait elemzi.

 

Az eredmények ismeretében a szakember kijelöli számodra a hajápolási protokollt és a megfelelő táplálékkiegészítőket. Ezek tartalmazzák azokat az ásványi anyagokat és vitaminokat, amikre a hajadnak szüksége van.

 

Az utolsó lépés a laborvizsgálat és vérvétel lehet, amennyiben ez szükségesnek tűnik. Vérvétellel vagy anélkül összesítve az eredményeket készül el a személyre szabott kezelési terved.

 

A ResurFix lézeres kezelés

 

Maga a ResurFix lézeres hajstimulációs kezelése 6-10 alkalmat jelent, amikor 3-6 hetente meg kell jelenned. A kezelés nem jár fájdalommal és semmilyen kellemetlenséggel.

 

Az első eredmények már három kezelés után érzékelhetőek, így már korán belekóstolhatsz az erős, dús és egészséges haj okozta önbizalom növekedésének érzésébe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek