2023. 09. 22. péntek

Móric
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

13. heti horoszkóp

 

A héten minden a legnagyobb rendben lesz. A munkában és a magánéletben egyaránt vidám és boldog napokra számíthat, nem kell attól tartania, hogy bárhol egy harmadik megzavarhatja a lelki békéjét.
Ne gondoljon kézzel fogható veszélyekre, de nem ártana, ha a héten nyitva tartaná a szemét és a fülét. A csillagok állása ugyan eléggé kedvező, de fő az óvatosság, elsősorban a párkapcsolat területén.
A partnerével a héten mindenképpen tiszta vizet kellene önteniük a pohárba. Ne legyen annyira kimért, ha azt akarja, hogy ugyanolyan rendben menjenek a dolgok, mint az elmúlt időszakban.
A héten képtelen lesz a kikapcsolódásra, ezerrel pörög minden téren, akár munkáról, akár flörtökről van szó. Nem ártana visszafogni egy kicsit magát, mert az egészsége is kárát láthatja a nagy rohanásnak.
Mielőtt ajtóstól rontana a házba, előtte nem ártana tájékozódnia, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része. A hét mindenképpen alkalmas lehet arra, hogy a régi sérelmeket tisztázza.
A partnere neheztelhet önre valamiért a hét folyamán. Nem ártana másokkal a három lépés távolságot betartania, hátha már azzal is egy nagy lépést tehetne előre az ügy érdekében. Nemsokára minden rendbe jön.
Mostanában szinte minden idejét másokra szenteli. Próbáljon meg saját magával is törődni, lazítson, pihenjen egy kicsit. Ne állandóan elintézetlen ügyeket keresgéljen, hiszen azt mindig talál majd.
A héten nem ártana egy hozzávetőleges számadást készítenie, ugyanis az anyagi helyzete nem éppen valami rózsás az utóbbi időben. A baj nem olyan nagy még, de az lehet, ha továbbra is félvállról kezeli a dolgokat.
Hiába szeretne a héten egy kicsit lazábban élni, úgy tűnik, nem teheti meg, ugyanis akadnak olyan munkák, amiket csak ezen a héten tud elintézni. A partnere bizonyára megérti, hogy most a munka a legfontosabb
A héten egészen gondtalannak érezheti magát, ugyanis a háta mögött hagyta azt az időszakot, amelyben nagyon sok kellemetlensége adódott. Most már nem kell aggodalommal gondolnia a jövőre, mint régebben.
Ne legyen túlságosan biztos a dolgában, mert a héten elég nagy lehet a lebukás veszélye egy bizonyos ügyben. Az ön számára kissé szokatlan helyzetben szerencsére hamar feltalálja majd magát.
Ezen a héten valaki mellett le kell végre tennie a voksot. Nem halogathatja tovább, színt kell vallania, akármilyen kellemetlenséget is von majd maga után ez a lépése. Szerencsére a párja kitart ön mellett.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek