2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Ezért jó, ha elvégzel egy reziliencia tréninget

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy mit is takar az a kifejezés, hogy reziliencia, ahhoz, hogy tudjuk, miért is lesz jó nekünk, ha részt veszünk egy ilyen tréningen. A legtöbb ember nem hallotta még ezt a kifejezést. A reziliencia rugalmasságot és mozgékony alkalmazkodási képességet jelent a válság- és konfliktushelyzetekben.

 

A reziliens erős, nagy lelkierővel rendelkező ember, aki képes bármilyen nehézség, baleset, munkahely elvesztése, gyász után is felállni és újrakezdeni. Nagy ellenálló képességgel és akaraterővel rendelkezik.

 

Napjaink élethelyzete

 

Sosem volt ennyire aktuális egy ilyen tanfolyam elvégzése, mint most. Az elmúlt pár év hatására egy kiszámíthatatlan élethelyzetnek vagyunk részesei, ahol naponta változnak, változhatnak az események mind makroszinten, mind mikro, családi környezetünkben.

 

A Training360 reziliencia tréningje olyan ismeretekkel és gyakorlati tanácsokkal gazdagít, melynek eredményeképpen mind a munkahelyünkön, mind a magánéletben képesek leszünk túllépni a válsághelyzeteken, nagyobb lelki nyugalommal tudjuk átvészelni a legnehezebb pillanatokat is.

 

A reziliens emberre nagyon jó példa a keljfeljancsi figurája, hiszen akármerre eldöntjük, mindig feláll. Ha elsajátítjuk a reziliens tanfolyam adta praktikákat, akkor mi is képesek leszünk egyenes háttal megbirkózni az előttünk tornyosuló, sokszor hirtelen, és egyszerre fellépő problémákkal és feladatokkal.

 

Új tulajdonságok megismerése és adaptálása

 

Szükséges, hogy növeljük elfogadókészségünket, megbocsátási hajlamunkat. Optimistábbnak, derűsebbnek kell látnunk a világot minden körülmények között, ezt pedig tanulni is lehet. Meg kell tanulnunk azt is, hogy hálát adjunk minden egyes nap bizonyos dolgokért, ilyeneket bárki tud találni, egészen az apróságoktól kezdve.

 

A reziliencia tanfolyam nagyon széles tematikát ölel fel. A rengeteg gyakorlatias motívumon túl megismertet a reziliencia történetével is, de ez sem lesz száraz anyag, hiszen ez a tudomány újkeletű, nem sok éves múltra tekint vissza.

 

Természetesen jó, ha a hallott anyag elsajátítása kiegészül egy egészségesebb életmódra váltással, és egy kicsit mozgékonyabb, aktívabb szemlélettel.

 

Mit nyújt még a tréning?

 

A fentieken túl a kurzus olyan képességek használatára tanít meg, amelyek segítik a teljesítményünk növelését az élet bármely területén. Fontos a kreatív hozzáállás is a nehézségekhez, bármi, ami túllendít rajtuk, és segít kívülről, objektíven szemlélni azt, érzelemmentesen.

 

Mindezek miatt ez a tanfolyam bárkinek ajánlott, aki úgy érzi, nincs elegendő nagyságú és erősségű páncéllal felvértezve ahhoz, hogy megbirkózzon a feladatokkal. Biztos lehetsz benne, hogy olyan tudásra teszel szert a Training360 csapata segítségével, amelyet a hétköznapi életedben épp úgy tudsz majd hasznosítani, mint a munkahelyen, akár alkalmazott vagy, akár vállalkozó, akár vezető. Kezdd el bátran!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Aludj jól, hogy jól láthass!
Szemészeti problémákat is okozhat az alvászavar Aludni jó. Gyakran mondogatjuk is, hogy az alvás az egyik legjobb dolog a világon. De igazából nem …

További cikkek