2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Életmód
  • »
  • Masszív franciaágyak a tökéletes kényelemre vágyóknak

Masszív franciaágyak a tökéletes kényelemre vágyóknak

A pihentető alváshoz nyugodt körülmények és kényelmes ágy szükséges. Hálószobánk a feltöltődés helye, ahova egy stresszes nap után jólesik visszavonulni.

Ha azonban bármi megzavarja a kényelmet, oda a vágyott kikapcsolódás. Csak az jelent valódi nyugalmat, ha egy masszív, kényelmes franciaágyon hajthatjuk álomra a fejünket, ami kellően nagy a hempergéshez.

A tökéletes nyugalom az ágyunkon is múlik. Sokat számít a megfelelő keménységű matrac, hiszen mindannyian megérdemeljük a tökéletes pihenést. Ezen nem is szabad spórolni.

Cél az egészség

Az egészségügyi problémával küzdők számára különösen fontos a kényelmes ágy kiválasztása, a tartós alváshiány ugyanis számos alattomos betegség oka vagy kísérő tünete lehet. Mozgásszervi panaszok vagy akár terhesség, túlsúly esetén is adódhatnak nem várt problémák. Ilyenkor kényelmetlen lehet mélyre ülni vagy onnan felállni az alacsony bútorokról, ezért a hálószoba berendezése során érdemes magasított ágyat választani. Az ilyen kivitel megkönnyíti az ágy megközelítését, kényelmes matracán pedig jobbat lehet aludni, így a reggelek is könnyebben indulnak.

A Jakubi.hu-nál kapható magasított franciaágyak megerősített szerkezetére épített szivacsos vagy rugós fekvőfelület, illetve a cserélhető matrac minden igényt kielégít. Tartós használat során sem nyikorognak. Mindannyian szeretnénk ezt a színvonalat viszontlátni a hálószobában.

Erős franciaágyak kényelmes matraccal

A tökéletes matrac kiválasztásához tudni kell, melyik típuson szeretünk aludni. A változatos habszivacs fekvőfelület többségében kemény és süllyedésmentes, amin alvás közben is egyenes marad a derék. A bonellrugós franciaágy közepes keménységű. Aki ilyen ágyon szeret aludni, jobb, ha óvatosan bánik a fekvőfelülettel. Nem érdemes ráugrani, mert a rugók könnyen deformálódhatnak elveszítve eredeti formájukat. A kemény szivaccsal és vastag filcréteggel megerősített rugós kivitel azonban különösen kényelmes és strapabíró, a szivacsoshoz hasonló egyenes és kemény felületet képezve. Az ilyen kivitelű franciaágyak szinte kifeküdhetetlenek, ezért nagyobb súlyú pároknak ez az ideális választás.

Bármilyen ágyat választ, a minőségi alapanyagokból ne engedjen. Az erős szerkezetű, kétszemélyes ágyak 140-180 cm szélességben, különböző színkombinációkban és mintákkal rendelhetők.

Ha ágyra van szüksége, válassza a Jakubi.hu-t

A Jakubi.hu változatos bútorkínálatából látványos fej- és lábtámlával készített impozáns ágyak választhatók, melyek akár az egész családot elbírják a vasárnapi lustálkodások során. A helyiség hangulatához választható szín- és mintaválaszték segítségével új arculatot adhatunk a már meglévő berendezési tárgyainknak. A masszív franciaágyak ellenállhatatlan kinézete hívogató kényelmet, igény esetén pedig praktikus tárolóhelyet is nyújt, melyeket jó szívvel fog ajánlani ismerőseinek is!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek