2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Civil Véradás

Ötödik. alkalommal rendezzük meg a Civil véradást. Idén négy alkalommal, két külön helyszínen várjuk a véradókat. Minden véradás három ember életét menti meg, egyúttal egy pozitív jelzést ad a véradó egészségi állapotáról.

Helyszín és időpont:

Miskolci Egyetem, Főépület, üveg előcsarnok

  • 2021. szeptember 07. (kedd) 11.00-16.00 óra között
  • 2021. szeptember 08. (szerda) 11.00-16.00 óra között

Miskolci Területi Vérellátó, Megyei Kórház, Főépület II. emelet (Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76)

  • 2021. szeptember 07. (kedd) 08.00-15.00 óra között
  • 2021. szeptember 08. (szerda) 07.30-18.00 óra között

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (ERKE – Civil Központ) és a Miskolci Területi Vérellátó Központ 2021. szeptember 7-8-án ismét megszervezi a Civil Véradást.

Az ötödik alkalommal megvalósuló programra várjuk mindazokat, akik véradóként szeretnének hozzájárulni mások gyógyulásához.

A IV. Civil Véradást a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatával együttműködve egy országos programsorozat részeként szervezzük meg.  Miskolcon két egymást követő napon, két külön helyszínen várjuk a véradókat. A program megszervezéséhez korábbi évekhez hasonlóan idén is sikerült elkötelezett civil partnert találnunk. A V. Civil Véradás helyszínét a Miskolci Egyetem, valamint a Területi Vérellátó bocsátja rendelkezésünkre.

A Miniszterelnökség és az ERKE – Civil Központ minden résztvevő számára ajándékcsomagot biztosít. Tudjuk, hogy a segíteni szándékozó véradókat nem az ezek az ajándékok motiválják. E gesztussal a véradó önzetlen segítségét szeretnénk megköszönni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Határtalan komfort és elegancia együtt? Igen, lehetséges! A legtöbb ember számára problémát okoz a megfelelő téli viselet kiválasztása. Különösen akko…
Lassan teljesen elmúlik a nyár. Az utolsó olyan reggelekre ébredünk, amikor már jóllehet, picit csíp a hideg, de a langyos napsugarak már a délelőtt f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum