2022. 10. 3. hétfő

Helga
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Momentum: kiderítik az igazságot

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel helyi Facebook oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla. Bodrozsán Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a nyomozás során az egyik tanú vallomásából kiderült, a helyi Fidelitas elnöke, alelnöke, de még Kecskemét fideszes polgármestere is benne lehet a dologban.

 

„A nyomozás még javában tart, de a csontvázak már most kezdenek kiesni a szekrényből. Az egyik tűzhöz közeli tanú vallomásából például egészen megdöbbentő részletek derülnek ki. A tanúvallomás szerint Nemcsik [helyi Fidelitas elnöke, kecskeméti önkormányzati képviselő, helyi frakcióvezető-helyettes] nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni.” – számolt be róla Bodrozsán Alexandra.

 

A képviselőjelölt utánajárását követően kiderült, hogy a helyi Fidelitas alelnökét, ugyanebben az időben, az önkormányzat elkezdte foglalkoztatni “PR munkatársként”. „Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz “PR feladatok” elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa.”

 

A Momentum politikusa hozzátette, hogy addig nem áll le, amíg az igazságot ki nem deríti és a bűnösökre fényt nem derít.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek