2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 394 HUF
1 GBP 441 HUF

Mennyiért járatja le a kormány Magyarországot Európában?

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: Mennyiért járatja le a kormány Magyarországot Európában?

A magyar kormány fizetett hirdetésben brüsszelezett hétvégén spanyol és dán lapokban. Az egész oldalas közlemény hét pontban taglalja Orbánék sajátos álláspontját az Európai Unióról.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz, hogy tételesen közöljék, mennyi közpénzből járatják le Magyarországot Európában! Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki bonyolítja le ezt a kampányt, milyen közvetítő cégeket vettek igénybe és mennyit fizettek ezeknek. Mi, európai magyarok nem tűrjük, hogy az emberektől ellopott közpénzből járassa le az országot Orbán, akinek amúgy sem titkolt célja a magyarokat kivezetni az Unióból. Ha a miniszterelnök brüsszelezni akar, azt fizesse a saját zsebéből, ne a lopott pénzből! A 2022-es választás után egyértelműen tisztázni fogjuk, hogy Orbán Viktor nem egyenlő az országgal, és hogy mi Európához, az Európai Unióhoz tartozunk!

Oláh Lajos
A DK erzsébetvárosi és terézvárosi országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…

További cikkek