2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Magyarországot vasfüggöny mögé szeretné zárni a NATO

A MAGYAR BÉKEKÖR NYILATKOZATA

A NATO és az Európai Unió összehangolt politikai támadást indított Magyarország ellen, hogy véget vessen együttműködésünknek Kínával és Oroszországgal. Azt akarják elérni, hogy Magyarország felmondja a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal, és a Belgrád-Budapest vasútvonal felépítéséről, valamint a Fudan egyetem magyarországi létesítéséről Kínával kötött szerződést. A nyugati szövetségi rendszer, melynek hazánk tagja, azt követeli tőlünk, hogy vágjuk el a szálakat Kelet felé, és maradéktalanul vessük alá magunkat a NATO akaratának. Támadásukat a demokrácia védelmének leplébe rejtik. Azt állítják, hogy a szabadságjogok és az emberi jogok magyarországi sorsáért aggódnak. Kétségtelenül gondok vannak ezekkel idehaza! Nem is kevés! Ám aligha férhet kétség ahhoz, hogy a gondok oka nem a kölcsönös előnyökön nyugvó keleti kapcsolatépítésben s együttműködésben keresendő. A Nyugat attól tart, hogy a magyar példa ragadóssá válhat, s bebizonyosodik, hogy a keleti nyitás óriási előnnyel jár, beleértve még az életek védelmét is. Lásd a járvány megfékezését a keleti vakcinákkal! Kifogásolják, hogy a hatalom nem hangolja a népet az oroszok és a kínaiak ellen, mint teszik a lengyelek, csehek, románok és baltiak. Kifogásolják, hogy készen állunk helyreállítani a diplomáciai viszonyt Szíriával. Legfőképpen pedig azt, hogy vétót emelünk Ukrajna integrálása ellen a NATO-ba. Míg Magyarországon a demokráciát féltik, Ukrajnában nácikkal paktálnak.

Egyetlen bíráló megjegyzést sem tettek arra a július 1-én hozott törvényre, amely alá és fölérendelt etnikumokra tagolja Ukrajnát, s jogi alapul szolgál a nem őshonossá nyilvánított népek, nemzetek, nemzeti kisebbségek jogfosztásához. A törvény értelmében nem minősül többé őshonosnak kárpátaljai magyar, ruszin, orosz, lengyel, román, s Ukrajnát alkotó megannyi más kisebbség sem. Ha a NATO valódi célja a szabadságjogok és az emberi jogok védelme volna, akkor nem támogatna olyan Ukrajnát, amely ezeket eltiporja! De mivel nem ez a célja, hanem Ukrajna felhasználása és kihasználása Oroszország ellen, hátat fordít saját deklarált értékrendjének, és a cél szentesíti az eszközt politika jegyében összefog az ukrán szélsőségesekkel is. Nemcsak Ukrajnában élő magyarjainkat teszi ki atrocitásoknak, hanem Magyarország békéjét és biztonságát is veszélybe sodorja Ukrajna felfegyverzésével, közös hadgyakorlataival, a Krím körüli sorozatos provokációival. A Magyar Békekör hitvallása szerint Magyarországnak békében és jó viszonyban kell élnie Kelettel és Nyugattal egyaránt. Kétes szövetségesnek tartjuk az olyant, aki nem támogat, hanem akadályoz minket ebben a nemzetünk fennmaradását érintő sorskérdésben. A Magyar Békekör a népek barátságát és békés egymás mellett élését hirdeti. Egyenjogú, kölcsönös tiszteleten alapuló, kölcsönös előnyünkre váló együttműködést akarunk a Kelettel, nem pedig nyugati vasfüggönyt a Kelettel szemben!

2021. július 8.

forrás: https://bekekor.wordpress.com/2021/07/08/magyarorszagot-vasfuggony-moge-szeretne-zarni-a-nato/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum