2023. 06. 10. szombat

Margit, Gréta
1 EUR 369 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • Két hónapon keresztül programokkal és ajándékokkal kedveskednek a koronavírusban elhunyt szülők gyermekeinek

Két hónapon keresztül programokkal és ajándékokkal kedveskednek a koronavírusban elhunyt szülők gyermekeinek

A Baptista Szeretetszolgálat egy Jótékonysági Programsorozattal készül a covidban elhunyt szülők gyermekei számára.

 

Június közepétől, augusztusig 200-300 gyermeket szeretnének meglepni értékes ajándékokkal, pizzával és programokkal. Az első állomás a Parlament és a Fővárosi Nagycirkusz látogatása lesz, július 12-én pedig Budapest útjain ismét rászoruló gyermekek részére szereznek különleges élményeket, a Limuzinos, Luxusautó felvonulás által. A sztárvendég Tóth Andi, énekesnő és Andrei Mangra, a Dancing with the Stars döntőse, akik boldogan segítenek, hiszen fontos számukra, hogy örömet szerezzenek a kicsiknek.

 

Ezzel a programmal szeretnék egy kicsit kiemelni a szomorú valóságból azokat a gyerekeket, akiknek szülője elhunyt a covid betegségben. A többféle programon túl rendőrök kíséretében viszik őket városnézésre különleges járművekkel, július 12-én, 13.00 és 15.00 között. Budapest fontosabb látványosságait érintve vonulnak a drága autók körbe a városban.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső idén már tíz éve szervezi meg ezt a programot.

– Szeretnénk segíteni a covidban elhunyt szülők gyermekeinek egy Jótékonysági Programsorozattal. Június közepétől, augusztusig 200-300 gyermeket lepnénk meg értékes ajándékokkal, pizzával és programokkal, és ezáltal egy kicsit elfeledtetnénk velük a szülők elvesztését. Vannak olyan családok, ahol egy vagy több gyermek is árván maradt, és a programsorozattal rajtuk szeretnénk az elkövetkező hónapokban segíteni. A félárván vagy árván maradt gyermekeknek kísérőjükkel együtt felejthetetlen élményeket, programokat nyújtanánk. Várom azoknak a családoknak a jelentkezését, akik érintettek ebben a szörnyű tragédiában. Több éve szervezünk Parlament-látogatást, de az Elevenparkba, Fővárosi Állatkertbe, Tropicariumba és a Fővárosi Nagycirkuszba is elvisszük a gyerekeket, továbbá idén is megtartjuk a Limuzinos, Luxusautó felvonulást rendőri kísérettel – részletezte Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

– Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára. A gyermekek nagy örömére elfogadta a meghívást Tóth Andi, énekesnő és Andrei Mangra, a Dancing with the Stars döntőse, akik első szóra igent mondtak a felkérésre. Sokat jótékonykodnak, szívén viselik a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. Nekem ez az életem: érdemes gyerekekkel foglalkozni, hiszen látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 24 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a gyermekeket és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára, üdítőre, kekszre, és ajándékot is kapnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

3+1 tuti program apák napjára
Az apák napja egy Amerikából eredeztethető ünnep, amelyet minden évben június harmadik vasárnapján, azaz idén 18-án ünneplünk. A különleges alkalom eg…

További cikkek

3+1 tuti program apák napjára
Az apák napja egy Amerikából eredeztethető ünnep, amelyet minden évben június harmadik vasárnapján, azaz idén 18-án ünneplünk. A különleges alkalom eg…