2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF

Jobbik:Ne a fideszes csinovnyikok ellenőrizzék a tanárokat!

A tanárokat nem elbocsátandó cselédnek, hanem felelős értelmiséginek tekintjük, ezért is tartjuk hibás lépésnek a Pintér miniszter úr által tervezett éves belső teljesítményértékelés bevezetését.

Ennek során ugyanis az intézményvezetők, illetve a fenntartó állam fideszes kinevezettjei hoznak személyi döntéseket arról, hogy ki kapjon több vagy kevesebb fizetést, illetve kinek a szakmai munkája megfelelő. Félreértés ne essék, konzervatív politikai közösségünk hosszú ideje javasolja, hogy a leépített szakfelügyeleti rendszert modernizálni kell, de a feljebbvaló ellenőrzése helyett valós, a pedagógusok munkáját támogató szakfelügyeleti rendszerre volna szükség!

A Jobbik felszólítja a fideszes kormányt, hogy hagyjon fel értelmiség- és tudásellenes politikájával, juttasson végre érdemben több forrást az oktatásnak, és adjon végre 21. századi válaszokat a kor kihívásaira. Azonnal el kell indítani a magyar oktatásügy átfogó, mindenki által elfogadott, szakmai konszenzuson alapuló modernizációját, egy valóban konzervatív, klebelsbergi fordulattal, amelynek csak nulladik lépése a pedagógusok azonnali 50 százalékos béremelése, amelyet régóta követelünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…

További cikkek