2023. 03. 23. csütörtök

Emőke
1 EUR 385 HUF
1 GBP 435 HUF

Jakab Péter: Mi egységesek vagyunk, de nem egyhangúak!

Az, aki a képen látható üzenetet nem érti, nem érett meg a kormányváltásra.

Hogy a Fidesz kirekeszti az ellenzéket a nemzetből, tudjuk. Ők ilyenek. Kövér elvtárs megmondta, neki az ellenzék nem a nemzet része. Ezért akarunk nemcsak kormányt, de rendszert is váltani. A baj akkor lesz nagyon nagy, ha mi, ellenzékiek is ki akarjuk egymást rekeszteni, csak azért, mert nem mindenről gondolkodunk ugyanúgy. Rengeteg gyűlölködő üzenetet kapok, most épp nem kormánypártiaktól, mert van egy kérdés, amiről mást gondolok, mint a többi ellenzéki párt.

Nem ítélek el senkit és nem is rekesztek ki senkit se származása, se szexuális beállítottsága okán. Az iskolákban igenis szükség van arra, hogy a gyermekek felvilágosítást kapjanak a hozzáértő szakemberektől a szexuális másságról. Tudjanak róla, fogadják el. De nem értek egyet ennek a népszerűsítésével. Nagyon nem. Igen, nekem erről a kérdésről MÁS a véleményem, mint a többi ellenzéki pártnak, és ez nem lehet gond. A Fideszben egy vélemény van, más nem lehet. Ők ilyenek. Egyhangúak. A rezsimek már csak ilyenek. Az ellenzék nem akar ilyen lenni. Mi egységesek vagyunk, de nem egyhangúak. Egységesek vagyunk, mégis sokszínűek.

Ne ijedjünk meg ettől, kiváltképp, ha sokszínű, sokhangú Magyarországot szeretnénk, és nem olyat, ahol csak egy vélemény az elfogadott, a többit meg gyűlölni kell. Mert a mostani Orbán-rendszer épp ilyen. Mi pedig nem folytatni akarjuk, hanem lebontani.

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!

Jakab Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek