2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 391 HUF
1 GBP 450 HUF

Garantált városnézés az igazság nyomában

Igazán különlegesnek ígérkezik a Tourinform Miskolc következő garantált városnézése, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen szerveznek.

A júniusi rendhagyó program résztvevői megnézhetik, melyik épületben működött régen rendőrkapitányság, szó lesz arról, milyen bűnesetek kötődnek a belvároshoz, honnan származik a Villanyrendőr elnevezés, és miért kell vigyázni a biciklis futárokkal. A sétán felkeresik villamosbalesetek helyszíneit, és első kézből kaphatnak információt a miskolci Bonnie és Clyde néven elhíresült bűnöző páros üldözéséről és elfogásáról. A program végén a Vármegyei Rendőr-főkapitányság Zsolcai kapui épületében megtekinthetik a szolgálatteljesítés közben elesett rendőrök emlékhelyét.

A június 10-i városnézésen idegenvezető és a rendőrség szakemberei vezetik a csoportot. A séta a Tourinform Miskolc irodából indul, és a Zsolcai kapuban ér véget. A különleges programon előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Bővebb információ:
https://www.hellomiskolc.hu/az-igazsag-nyomaban-a-belvarostol-a-zsolcai-kapuig-garantalt-varosnezes

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPK5yZwSwq-v95WIlJh8uCySzfuuvg4_5SrdzhGlqGOIII2Q/viewform

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…

További cikkek