2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF

Elindult az előválasztás hivatalos honlapja

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd úgy döntöttek, hogy közösen indulnak a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és az egyéni képviselőjelölteket előválasztáson választják meg.

A 2021. évi előválasztás első fordulójára 2021. szeptember 18-26. között, második fordulójára október 4-10. között kerül sor.

Mivel az országos szintű előválasztás új intézmény Magyarországon, rendkívül fontos, hogy a választók és a sajtó számára is minden fontos információ rendelkezésre álljon. Ennek érdekében a pártok létrehozták az elovalasztas2021.hu weboldalt, melyet az Országos Előválasztási Bizottság a jövőben folyamatosan frissíteni fog az előválasztáshoz kapcsolódó információkkal.

Az oldalon helyet kaptak az előválasztás legfontosabb technikai részletei, úgymint az előválasztás időrendje, vagy a jelöltté, jelölőszervezetté válás feltételei. Ezek mellett olvasható a hat párt vezetője által decemberben tett értéknyilatkozat is, valamint azok a közös kiállások, javaslatok, melyeket a hat párt vezetői és képviselői tettek az elmúlt időszakban.

A következő hónapokban ez a honlap lesz az előválasztás hivatalos információs platformja, így biztatunk mindenkit, használja bizalommal az előválasztással kapcsolatos tájékozódásra.

Budapest, 2021. június 01.

Jobbik

DK

LMP

Momentum

MSZP

Párbeszéd

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum