2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Reagálás Orbán Viktor évértékelőjére

Kétségbeesett kísérletet tett rá évértékelő beszédében Orbán Viktor, hogy egy utólag gyártott ideológiával megmagyarázza az elmúlt 12 év kormányzásának súlyos kudarcait.

A Demokratikus Koalíció szerint az igazság az, hogy Orbán Viktor az elmúlt 12 év alatt mindent elvesztett és Európa legmagányosabb kormányfőjévé vált. Orbán elvesztette a Magyarországnak járó uniós pénzeket, elvesztette európai szövetségeseit és elvesztette a becsületét. Elvesztette Magyarország reményét arra, hogy a magyar emberek végre olyan európai jólétben éljenek, amelyet megérdemelnek, hiszen ma Európában Magyarországon vannak a legalacsonyabb bérek és a legmagasabb infláció egyszerre. Orbán magánya látszik minden egyes gazdasági mutatónkon. Egy kérdés maradt: csak Orbán Viktor marad a vesztes vagy az egész ország veszíteni fog. Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjon a megélhetési válságból és visszataláljon az európai jólét felé vezető útra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…