2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • DK: Nagy Márton bejelentette, hogy közeleg az ársapkák kivezetése, újabb megszorításra készül a Fidesz

DK: Nagy Márton bejelentette, hogy közeleg az ársapkák kivezetése, újabb megszorításra készül a Fidesz

Nagy Márton megszorításokért felelős miniszter arról beszélt tegnap az Inforádióban, hogy előbb-utóbb ki kell vezetni az ársapkákat. A miniszter szerint “az intézkedés jó volt, amíg átmeneti volt a helyzet, de ha állandóvá válik, nem fenntarthatóak az ársapkák”.

A választási kampányra és az ország átverésére tehát jók voltak az ársapkák, de most már megvan a hatalom, így nincs rájuk szükség a továbbiakban. Ezzel újabb megszorítás következik a hétszeres gázáremelés, a többszörös áramáremelés, az Európarekorder élelmiszerdrágulás, a KATA eltörlése és a kormányzati adóemelések után.

A DK szerint bebizonyosodott: az ársapkákkal is csak átverték a magyarokat, a választás után a Fidesz ezeket is megszünteti, jön a következő fájdalmas megszorítás. A DK szerint ez a sokadik bizonyítéka annak, hogy Orbán miatt van válság Magyarországon, és amíg Orbán marad, marad a válság is. A DK szerint hiába beszél átmeneti helyzetről a kormány az ársapkák kivezetése kapcsán, valójában ez a kormány tekinthető átmenetinek, hiszen ez a kormány okozza a válságot Magyarországon.

Kálmán Olga 

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek