2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • DK: Nagy Márton bejelentette, hogy közeleg az ársapkák kivezetése, újabb megszorításra készül a Fidesz

DK: Nagy Márton bejelentette, hogy közeleg az ársapkák kivezetése, újabb megszorításra készül a Fidesz

Nagy Márton megszorításokért felelős miniszter arról beszélt tegnap az Inforádióban, hogy előbb-utóbb ki kell vezetni az ársapkákat. A miniszter szerint “az intézkedés jó volt, amíg átmeneti volt a helyzet, de ha állandóvá válik, nem fenntarthatóak az ársapkák”.

A választási kampányra és az ország átverésére tehát jók voltak az ársapkák, de most már megvan a hatalom, így nincs rájuk szükség a továbbiakban. Ezzel újabb megszorítás következik a hétszeres gázáremelés, a többszörös áramáremelés, az Európarekorder élelmiszerdrágulás, a KATA eltörlése és a kormányzati adóemelések után.

A DK szerint bebizonyosodott: az ársapkákkal is csak átverték a magyarokat, a választás után a Fidesz ezeket is megszünteti, jön a következő fájdalmas megszorítás. A DK szerint ez a sokadik bizonyítéka annak, hogy Orbán miatt van válság Magyarországon, és amíg Orbán marad, marad a válság is. A DK szerint hiába beszél átmeneti helyzetről a kormány az ársapkák kivezetése kapcsán, valójában ez a kormány tekinthető átmenetinek, hiszen ez a kormány okozza a válságot Magyarországon.

Kálmán Olga 

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…