2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt is érinti a távhőszolgáltatási szünet

A Miskolctapolcai Strandfürdő és Élményfürdő kialakítása során fontos szempont volt egy olyan fürdőkomplexum kiépítése, mely megőrzi a természet értékeit. Illeszkedve Miskolc város Green City elkötelezettségéhez az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő is a környezetbarát távhőellátást választotta.

A Mályi-Kistokaj térségében lévő geotermikus létesítményekből származó hőenergiát, a MIHŐ a távhőrendszer segítségével szállítja át a Tapolcai városrészbe, így az Ellipsum Élményfürdő medencéiben forgatott víz felmelegítését és az épület komplexum fűtését, valamint használati melegvíz ellátását tiszta és megújuló energiával biztosítja.

Mindezek következtében a MIHŐ – Miskolc város jelentős részént érintő – évenkéti nyári karbantartása az Ellipsum Élményfürdőt is érinti.

Az üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. ezúton is szeretné felhívni fürdővendégeik figyelmét, hogy 2021. június 23-25. között a távhőszolgáltatási szünet miatt a medencék vízhőmérséklete alacsonyabb lesz, illetve a melegvíz-csapokból hideg víz folyik majd. Azonban az Ellipsum Élmény és Strandfürdő többi szolgáltatása zavartalanul működik ebben a néhány napban is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek