2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

A rendőrök egy napon belül elfogták a rablás feltételezett elkövetőit

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azokat a fiatalokat, akik erőszakkal elvették áldozatuk nyakláncát.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 14 egy 16 és egy 17 éves miskolci fiúval, és egy jelenleg még szökésben lévő társukkal szemben. Az elkövetők 2021. október 26-án 20 óra után a Miskolc Pereces városrészen haladó buszon utaztak, amikor egy fiatalembertől elvették az ezüst nyakláncát. A sértett többszöri kérésre sem kapta vissza ékszerét, sőt az elkövetők több alkalommal megütötték, és meg is rúgták, majd leszálltak a buszról. A sértett és annak a társasága sem folytatta tovább az utazást, ők is leszálltak az Erdősor úti megállóban. A két fiatalokból álló csoport a Vilma forrásnál ismételten összetalálkozott, majd a sértett újra kérte tőlük, hogy adják vissza a nyakláncát. A fiatalembert ekkor ismét több alkalommal megütötték, megrúgták, majd a segítségére siető társát is bántalmazták oly módon, hogy az egyik elkövető egy alkalommal hátba is szúrta a férfit.

A Diósgyőri Rendőrőrs egyenruhásai járőrözésük során figyeltek fel az utcán gyalogló két sértette, akik közül az egyiknek a háta egy vérrel átitatott pólóval volt átkötve. A rendőrök azonnal orvosi segítséget kértek a helyszínre, majd a mentőszolgálat kiérkező munkatársai kórházba vitték a sérültet.

A nyomozók az adatgyűjtésük eredményeként egy napon belül elfogták az elkövetőket, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A negyedik elkövetőt a rendőrség jelenleg is keresi.

A hatóság az őrizetbe vett fiatalemberekkel szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…