2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

A Jobbik Kálmán Olgát támogatja az előválasztáson Budapest II. kerületében

Előválasztás 2021

✅ Kálmán Olgát nem kell bemutatni, országosan ismert műsorvezető, aki most a politikai közélet másik oldalán is bizonyít. Kétség nem férhet hozzá, hogy ha valaki, ő ismeri az ellenfeleket, és rá is lehet számítani a Fidesz-féle pártállam lebontásában. Budapest 4. sz. választókerületében komoly verseny várható, bárki legyen is az előválasztás győztese – a közös ügyet fogja szolgálni, de az ismertség és népszerűség, a politikai tisztánlátás sokat nyom majd a latba. Annak kell most győzni, aki a legerősebb, aki kérlelhetetlen ellenfele lesz Orbánéknak!

➡️ Kálmán Olga bizonyosan olyan képviselő lesz, aki valódi szószólója lesz a II. kerületnek. Hiába magasabb itt az életszínvonal, mint az ország más régióiban – a Fidesz az itt élőket is bünteti.

➡️ 2022-ben mutassuk meg nekik, hogy eddig és ne tovább: közös erővel adjuk vissza a Budapesttől és ezen belül a második kerülettől kicsinyesen elszabotált támogatásokat.

➡️ A Jobbik csak ott indul el, ahol mi szolgáljuk legjobban a kormányváltást. Ott győznünk is kell. Máshol pedig mást kell győzelemre segítenünk.

➡️ Legyen végre EGYENES BESZÉD a politikában! Erről is szól az összefogás!

Az én bizalmamat Kálmán Olga elnyerte, a Jobbik őt támogatja az előválasztáson! Hajrá Olga!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…