2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója egy kerekasztal-beszélgetés keretében árulta el, hogy az ügynökség elképesztő mennyiségű információt gyűjtött be a szálláshelyektől. Megvásárolták például a nyaralók úgynevezett mobilcella információit és bankkártyadatokat is.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: a Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja az embereket? Hogyan juthatott hozzá az ügynökség ilyen érzékeny, személyes adatokhoz? Ki engedélyezte az adatgyűjtést? Mihez kezdenek ezekkel az érzékeny információkkal, mennyit költöttek a projektre? Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak tartjuk ezt a kémkedést, és visszautasítjuk, hogy egy állami cég ilyen érzékeny adatokat tároljon és használja azokat!

Sebián-Petrovszki László

a DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek