2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Egyéb kategória
  • »
  • A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A DK írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: A Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja a nyaralókat?

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója egy kerekasztal-beszélgetés keretében árulta el, hogy az ügynökség elképesztő mennyiségű információt gyűjtött be a szálláshelyektől. Megvásárolták például a nyaralók úgynevezett mobilcella információit és bankkártyadatokat is.

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz: a Magyar Turisztikai Ügynökség valóban megfigyelés alatt tartja az embereket? Hogyan juthatott hozzá az ügynökség ilyen érzékeny, személyes adatokhoz? Ki engedélyezte az adatgyűjtést? Mihez kezdenek ezekkel az érzékeny információkkal, mennyit költöttek a projektre? Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak tartjuk ezt a kémkedést, és visszautasítjuk, hogy egy állami cég ilyen érzékeny adatokat tároljon és használja azokat!

Sebián-Petrovszki László

a DK országgyűlési képviselője, pártigazgatója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum