2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
Perel az olaszliszkai elítélt

Perel az olaszliszkai elítélt

Perel az olaszliszkai elítéltPótmagánvádlottként fogta perbe az olaszliszkai lincselés áldozatának jogi képviselőjét az elítélt asszony.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon az olaszliszkai lincseléses ügyben fegyházra ítélt  lépett fel pótmagánvádlóként a kegyetlen gyilkosság áldozatának jogi képviselője, dr. Helmeczy László ügyvéd és a Szögi család két barátja, egy olaszliszkai házaspár ellen. A fegyházzal sújtott asszony az állította,hogy az általa perbe fogottak bűnpártolást, hatósági eljárás akadályozását és mentő körülmény elhallgatásának bűntettét követték el.

A vádindítványt  elsőfokon elutasították, de a pótmagánvádló és ügyvédje fellebbezett, ezért az ítélet nem jogerős.Az ügy a Fővárosi Bíróságon folytatódik.

 

Dr. Helmeczy László ügyvéd, lapunkhoz az alábbi közleményt és fotókat juttatta el:

 

Közlemény

Az olaszliszkai lincselés perében már jogerősen is elítélt gyilkosok ellen, kártérítési pert indított Dr Helmeczy László, a sértett Szögi Lajos családjának jogi képviselője. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Bíróság, 2010-05-05 napjának 9 órájára, Dr Kocsis Ottilia Bíró elnöklésével kitűzte a dologi és nem dolgi kártérítés ügyének első tárgyalását. A tárgyalásra írásban idézte a Szögi család tagjait és jogi képviselőjüket, mint felperest, valamint a BVOP – n keresztül az elítélteket, mint alperest és képviselőjüket. A tárgyalás nyilvános.

Helye: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. Nyíregyháza, Bocskai út 2. II. em. 1. tárgyaló.

 

 

Perel az olaszliszkai elítélt Perel az olaszliszkai elítélt Perel az olaszliszkai elítélt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek