2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
Garázdaság elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás a Szerencsi Rendőrkapitányságon K. József 21 éves golopi lakossal szemben.
Az eljárás alá vont személy 2014. július 24-én 23 óra 40 perckor a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén átutazva futballszurkolóként olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. A helyszínen tetten ért garázdát a járőrök további intézkedésre előállították a rendőrkapitányságra.  

A megye rendőri szervei 2014. július 24-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Tamás 21 éves csobádi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. július 24-én 13 óra 46 perckor Szerencs egyik élelmiszerüzletéből vállán lévő táskájába csúsztatva szeszes italt próbált meg eltulajdonítani.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt az Encsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai is eljártak 1-1 fővel szemben. Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a szerencsi rendőrök három, míg az ózdi járőrök egy személlyel szemben intézkedtek. A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai egy szexuális szolgáltatásait kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A személyi szabadságukban korlátozott szabálysértőket az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Szerencsi-, a Sátoraljaújhelyi- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek