2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Életveszélyes szúrás

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki vitapartnerét megszúrta Miskolcon.
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság miskolci a 34 éves T. Ivánnal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Kistábornok utcán 2013. április 11-én 22 óra 50 perckor előzetes szóváltást követően hasba szúrta haragosát. A sértett nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

A bejelentést követően a nyomozók a bűncselekmény elkövetésének napján fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a késelőt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. május 13-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek