2024. 08. 31. szombat

Erika, Bella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Fegyveres rablás Mezőkövesden

Fegyveres rablás MezőkövesdenFegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Az elsődleges információk szerint egy férfi november 9-én hajnali három óra előtt feltehetően fegyvernek látszó tárggyal arra kényszeríttette egy mezőkövesdi benzinkút alkalmazottait, hogy a bevételt adják át számára. Ezek után elkövető a mellékhelyiségbe zárta a kútkezelőket, majd a kasszában lévő pár ezer forint készpénzzel elmenekült. A rablás során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség adatgyűjtésekkel, tanuk felkutatásával, nyomrögzítésekkel nagy erőkkel megkezdte a nyomozást a tettes elfogása érdekében.

                  /A fotó illusztráció/
 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek